Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Volt képzeletbeli barátotok...

Volt képzeletbeli barátotok gyerekkorotokban?

Figyelt kérdés
Emlékeztek még rá? Hogyan nézett ki és meddig "maradt" veletek?
2012. jún. 10. 20:14
1 2 3
 11/26 anonim ***** válasza:
100%
nekem volt kb 8 éves koromig de nemtom h nézett ki
2012. jún. 10. 20:40
 12/26 anonim ***** válasza:
100%

Úgy vagyok vele mint az 5. hozzászóló leszámítva a vallásos részt, bár beszéltem ilyen és olyan módon Istenhez, az elkülönül ettől a képzelt társalgó társhoz, mert nemtelen volt.

Inkább olyan, mintha éreznéd, hogy ott van valaki, akiben bízhatsz... De nálam csak egy időnként jelent meg, nem volt állandó kísérő. :)

Az első válaszolóhoz szólva szerintem nem kínos, ciki, vagy akárcsak visszamaradott, csak mert rendelkezik egy ilyen társsal, ezt csak a "WTF" reakció miatt írom és nem azért, mert rám is jellemző, én nem vagyok normális amúgy sem. :P

Azért kérdezed kedves kérdező, mert túl idősnek tartod magad az ilyesmihez? :)

Szokatlan, de semmiképpen sem rossz dolog akár később sem - de ez az én véleményem. :)

A tied milyen, te is mesélj. ^^

2012. jún. 10. 20:44
 13/26 anonim ***** válasza:
Csak az volt,mert egyedül nőttem fel.Volt egy kis szőrme kutyusom,úgy hívtam,hogy Lehe,mindig vele beszélgettem,ő volt a tesóm:)Ez kb 10 éves koromig volt.Utána még előfordult olyasmi,hogy amikor egyedül voltam(ami nem volt ritka),akkor magam köré képzeltem embereket,akikkel beszélgetek.
2012. jún. 10. 20:55
 14/26 A kérdező kommentje:

Néztem egy filmet és ott volt egy kislánynak képzeletbeli barátja. Annak kapcsán jutott eszembe hogy kb. óvodás (vagy talán már kisiskolás) kislányként pár hétig nekem is volt egy "barátom" akitől tanácsot kérhettem. De annyira pár alkalom lehetett hogy tényleg csak egy film után villant be. Ráadásul nekem az akkori kedvenc színészem volt, akiért kislányként rajongtam. Nem tudom hogy mennyire értelmezhető képzeletbeli barátként :)

És nem, nem voltam "sérült gyerek", rengeteg barátom volt/van és két testvérem szóval sosem voltam egyedül. Csak valamiért, pár alkalommal szükségem lehetett rá hogy meséljek neki :)

2012. jún. 10. 20:56
 15/26 anonim ***** válasza:
16%

Nem.

Nem vagyok amerikai.

2012. jún. 10. 21:10
 16/26 anonim ***** válasza:
100%

Szerelmem volt. :)

Volt egy kedvenc sorozatom, már nem is tudom i volt a címe, és borzalmasan szerelmes voltam a férfiba, már amennyire egy kislány tud. :)

Jól éreztem magam vele. :D

2012. jún. 10. 21:51
 17/26 anonim ***** válasza:

Alakban nem jelent meg, szóval nem láttam magam mellett senkit, de beszéltem. Barátaim nem igazán voltak, tesóm volt , de akkor még nem szerettem.. (féltékeny voltam..) úgyhogy beszéltem beszéltem, valakihez. Ha egyedül vagyok, még most is megtörténik, hogy beszélek magamba, és válaszolgatok olyan kérdésekre, amit senki nem tett fel, illetve, az agyam feltette őket.. Nem vagyok hibbant, csak sokat vagyok egyedül... :( és nincs kivel megbeszélnem a dolgaimat.

*

Kisgyerekként én a Dallasból Bobby-ba voltam szerelmes. XD Volt egy Bobi nevű plüsskutyám és vele ültem a tv előtt mindig és néztük a Dallast. XD

20/L

2012. jún. 10. 22:04
 18/26 anonim ***** válasza:
Trixi volt a neve, egy fekete hajú tündér volt. Vele beszéltem meg mindent, sokszor eljátszottam hogy szórakozni megyek vele, hogy nálam alszik mint egy jó barát és sutyorogva alszunk el. Akkor így kiviteleztem, hogy nincs kivel beszélgessek. Ma pszichológushoz járok. Trixit jobban szerettem...ja és sokáig, tini koromig "velem volt". 22/L
2012. jún. 11. 00:28
 19/26 anonim ***** válasza:

Én Ricky Martinba meg Bon Joviba voltam szerelmes kicsiként :DDD Fú emlékszem milyen hisztit levágtam 4 évesen az egyik Ricky Martin klippnél, amikor egy nőci ott táncolt körülötte :D Képzelhetitek :D

Volt képzeletbeli barátom, egy barna,göndör,rövid hajú nő...Folyton elegánsan volt felöltözve a képzeletemben és Marinak hívtam :DDDD Kb 10 évesen hagytam fel a gondolatával:D Szegény Mari azóta is biztos tengődik valahol:DDD Kicsiként nem voltak barátaim, vagyis nem sok...Mindig átvágtak, mert menő volt a klikkesedés és a nézzünk ki egy embert dolog az osztályban:( Mindig én voltam az akit kipéciztek...Mára már legjobb barátnőm lett az akkori falkavezér :D És egyik akkori osztálytársammal (rajta kívűl) sem tartom a kapcsolatot...Hívtak osztálytalálkozóra, de nem gondoltam úgy, hogy nekem ott helyem lenne :)

19/L

2012. jún. 11. 07:07
 20/26 anonim ***** válasza:
És akiknek volt képzeletbeli barátjuk, azok szó szerint látták is őket? Ez annyira érdekel. :)
2012. jún. 11. 10:41
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!