A ferjem nagyon szeretne ha kislanyunk szuletne, mennyire lenne csalodott ha fiu lenne a baba?
Mennyire lenne csalódott a férjed: nem lenne egyszerűbb ezt vele megvitatni, mint megkérdezni x-száz vadidegent, hogy szerintük mi lesz, illetve ők, vagy a férjeik hogyan reagáltak? A férjed a férjed, nem bárki más, csak ő tudja, hogy fog rá reagálni.
Viszont, ha rendes ember, és igazi apa, akkor mindegy. Az meg, hogy ő világéletében úgy álmodozott, hogy lánya lesz, az egy dolog. Szerintem mindenki elképzeli a leendő gyermekének a nemét.
Ha lányt szeretne nyilván eléggé csalódott lenne, de szerintem egy apánál a saját gyerekénél nem kéne csalódnia, hogy fiú-e vagy lány... ez rajtunk múlik :)
(csak magunkat tudnánk hibáztatni)
Sok olyanról hallani, hogy apuka kislányával szemét volt egész életében,mert valójában mindig is fiút akart :/ Hát remélem nem lesz nálatok is valami hasonló szituáció csak fordítva :/
Engem fiúnak képzelt el apám szerintem az 100%,azért sem tudtam még vele semmiről beszélni....Felnőtt vagyok,sosem alakult ki köztünk kötődés....
Jó lenne ha ilyenekről beszélnél a pároddal!!!!!!!!!!!!!4
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!