Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan kérdezhetném meg apa...

Hogyan kérdezhetném meg apa unokanővérét?

Figyelt kérdés

Szeretnék már nagyon dolgozni és arra gondoltam hogy hátha tudna segíteni... De hogy kérdezhetném meg őt? Sajnos csak levelet tudok írni neki mert sokat dolgozik és nemigen tudja felvenni a telefont.

Tudnátok segíteni benne? Arra gondoltam hogy:

Szia XY (tegeződünk)

Tudnál nekem tanácsot adni azzal kapcsolatban hogy merre felé érdemes munkát keresnem?

Mit szóltok? Annyira nem vagyok ebben gyakorlott :S

2012. máj. 7. 19:17
 1/3 anonim ***** válasza:
Tökéletes. Így kell megkérdezned.
2012. máj. 7. 19:22
 2/3 anonim ***** válasza:
Kérdés az,hogy apud unokanővérével milyen kapcsolatban vagy.Rendszeresen találkoztok,tartjátok a kapcsolatot,vagy csak tudod,hogy létezik,de jó ha évente egyszer találkoztok.Ha állandó kapcsolatban vagytok,akkor nincs gond,Írj egy üzenetet,hogy szeretnél találkozni vele,és szóban érdeklődj.Ha évente egyszer találkoztok akkor én nem is zaklatnám munkaügyben.
2012. máj. 7. 19:24
 3/3 A kérdező kommentje:
Néha át szokott jönni, ha éppen nincsen munkája, amúgy telón meg ünnepekkor szoktunk beszélgetni.
2012. máj. 7. 19:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!