Ha választhatnál külföldi nevet magadnak (vagy a gyerekeidnek) mi lenne az?
tegnap 20:53
Mi volt muszáj? Kiadnod ezt a nagy anglomániás fröcsögést? Az egy tény hogy tanulni kell a nyelveket de az ami megy az idegen nemzetek bálványozásával az a neveknél és a facebook ki írásokkal mutatkozik meg. Az a szánalmas amikor kényszeríteni akarják a nagy anglomániások a másikat az angolok imádására pedig semmit sem tudnak az egész angol történelemről, kultúráról de a magyart azt ott szidják ahol lehet. Lehetne a magyar is a világnyelv csak tenni kéne érte. Az angolok meg már úgyis a süllyesztőben vannak az amerikaiak átvették az angolszász kultúra irányítását ezzel lesöpörve az anyanemzetet.
Nekem a Viktoria a kedvenc kulfoldi nevem.
Habar a sajat nevem is nagyon tetszik, mivel szinte barhol a vilagon hasznalhatom: Erika.
Nem gondolkodtam még ezen, de a kislányomnak majd Aliz nevet szeretném adni. És ez Alice formában is tetszik. :)
23N
Fiú: Sebastian, Florian, Adrian
Lány: Charlotte, Isabella, Rose, Alice, Sophie, Holly
Miért lettem íg ylepontozva a Núr miatt???
Az apja nem magyar. Nem Szabó mellé adtuk...
Azért mert a sok szűk látókörű külföld-gyűlölő azt hiszi így rád tudja erőltetni a véleményét, miszerint a külföldi nevek nem normálisak...
Egyébként nekem kifejezetten tetszik a Núr :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!