Ha választhatnál külföldi nevet magadnak (vagy a gyerekeidnek) mi lenne az?
Figyelt kérdés
Nekem Ginny (Ginevra) lenne (és nem a HP miatt :D )2012. ápr. 27. 15:15
21/46 anonim válasza:
Kislányom neve : Nyina Tatijana Tharashova (magyarosan, de nyilván oroszul van írva)
22/46 anonim válasza:
Bella,Jessie,Alice,Caroline, fiúban pedig az Adrian :)))
23/46 anonim válasza:
Magyar gyereknek magyar nevet egyetértek az első válaszadóval lassan már a hivatalos nyelv is angol lesz. Szégyen!
24/46 anonim válasza:
Szméagol
Szókratész
Xerxész
Hannibál
Platón
Vangelisz
Gimli
Vercingetorix
Krisztofóró
25/46 anonim válasza:
De itt most nem arra buzdítjuk a népet, hogy angol nevet adjon a gyerekének! A kérdés az volt (leegyszerűsítve) hogy "melyik küföldi név a kedvenced?"
Egyébként szerintem meg az a szégyen, hogy sokan még mindig nem tanulnak idegen nyelveket, főleg angolt, és panaszkodnak hogy "jaj lassan ez lesz a hivatalos nyelv". Pedig egy jópár tanfolyam közül lehet választani, és online nyelvtanulási lehetőségek is vannak. El kéne fogadni, hogy angol nélkül aligha lehet manapság boldogulni...
(Bocsánat, muszáj volt...)
27/46 anonim válasza:
Laurent (loran)
Marc
Audrey, Freya, Nadine
29/46 anonim válasza:
Зоя (Zójá)
Катя (Kátyá)
Надежда (Nágyezsdá)
Sophie
Hannah
Mióta oroszul tanulok, imádom az oroszt. :)
30/46 anonim válasza:
A Hazel nevet adnám a kislányomnak, nagyon szeretem ezt a nevet :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!