Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mihez kezdjek a tesómmal?

Mihez kezdjek a tesómmal?

Figyelt kérdés

Szóval,van egy nagy gondom a tesómmal.Mióta rátalált egy bizonyos Metin2 nevű játékra,azóta reggel felkel,fel se öltözik,már egyből a gép elé ül és játszik..kb. éjfél környékén szokta kikapcsolni,mikor már anyám rászól,hogy elég legyen..ha egy keveset én is gépezni szeretnék,akkor meg már fel van háborodva,hogy én ezt mégis hogy gondoltam...

15/L

UI: Amúgy ő 11 éves..

2012. ápr. 25. 12:54
1 2
 11/19 Tactical ***** válasza:

Metin2 shift+del.

Ész érveket hiába mondtok neki 11 évesen nem lesz képes felfogni.

Egyébként ne nagyon érdekeljen a véleménye, ha oda akarsz ülni géphez, ülj oda.

1 hónapig én is metineztem. A legérdekesebb az volt, hogy a játékosok 90%-a még írni sem tudott normálisan.

2012. ápr. 25. 14:08
 12/19 anonim ***** válasza:
A metin 2 eléggé oda ülős játék a kicsiknek. De szerintem töröld le a játékot a gépről, vagy addig húzzátok ki a netet amíg nem tanult, és nem ment egy kicsit az emberek közé. Ha hisztizik nem kell figyelembe venni. Enyhén szólva függő. A lényeg, hogy ne engedjétek gép elé.
2012. ápr. 25. 17:40
 13/19 anonim válasza:
kódoljátok le a gépet
2012. ápr. 29. 14:39
 14/19 anonim válasza:

Régebben én is nekikezdtem játszani és én is kicsit függő lettem. Jó párszor lekéstem miatta a sulis buszt is. Igaz, én ezek után beláttam, hogy ez így nem fog menni és letöröltem az egészet. Ez kb tavaly karácsony előtt történt. Azóta sem hiányzik.

Töröld le te is a játékot és aztán foglald le közös programokkal, pl bringázás, futás, kirándulás, csavargás a városban. Nem kell Életed végéig ezt tenned, elég, ha egy hétig foglalkozol vele és kész. Ja és a metin oldalát meg tiltsátok le a gépről, nehogy újra letöltse.

Amúgy meg most olvasom, hogy 11 éves...Mit csinál, ha egyszerűen kizavarod a gép elől a francba és nem engeded őt oda?

Mellesleg, régen mikor kicsi voltam anyámék TŐLEM kérdezték meg, hogy nem lenne e jó, ha lenne egy kis testvére. Azóta is nagyon örülök és nem bántam meg, hogy a válaszom "NEM!!!" volt, mert így nem kell semmit megosszak, anyám és apám szeretetét sem. :)

2012. máj. 10. 05:50
 15/19 anonim válasza:
Szerintem a Metin2 oldalt védd le proxy-val!!!
2012. máj. 10. 15:04
 16/19 anonim ***** válasza:

Lépj be titokban a játékba az ő nevén és rombold szét a cuccost. :-D

Nem biztos hogy kedve lesz újra kezdeni :-)

2012. máj. 11. 22:30
 17/19 anonim válasza:
de ha nem tudja a jelszót?
2012. máj. 11. 22:34
 18/19 anonim ***** válasza:
NNa itt kell bevetnie a cselt!!
2012. máj. 11. 22:42
 19/19 anonim válasza:
Kötözd ki valahova ahonnan csak épeen látja a gépet és ha úgy 12-13 óra múlva belenyugodott h nem tud odamenni akkor engedd el had játszon már nem fog tetszeni neki GARANTÁLT
2012. máj. 15. 15:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!