Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Te mit csinálnál?

Te mit csinálnál?

Figyelt kérdés
Szóval....szeretnék venni egy kisebb házat,de ahhoz hitelt kellene fölvennem,de a párom(6 éve együtt,27éves) nem szeretné azt mondja hogy költözzek az ő szüleihez,de én nem akarok egyéb okok miatt,és a munkahelyemre sem tudnék időben odaérni az utazás miatt.Szóval én szeretnék fölvenni hitelt ,ő nem.Otthoni gondok miatt szeretnék elmenni innen,állandóan csesztetnek,én vagyok a hibás mindenért,közben alig vagyok itthon....stb.ordítoznak velem...hasonlók.Pokol az életem itt,kész idegroncs vagyok.Lassan 1 éve van munkahelyem,tudnám fizetni,ráadásul nem egy nagy összeget szeretnék fölvenni.Szerintetek 70.000-ből ki lehetne jönni?
2012. ápr. 22. 19:04
 1/6 anonim ***** válasza:

Ne haragudj,de 70.000ezerből ugy h csak te fizeted a hitelt(mert párod nem akar felvenni)és rezsit,számlákat fizetni,meg enni nem tudsz.

max ha veszel magad mellé egy albérlőt )pl fősulis lány,egyedülálló anyuka vagy vki.) vagy a párod is oda költözik,akkor oszlik a rezsi,számlák és kaja költsége.

2012. ápr. 22. 19:08
 2/6 anonim ***** válasza:
próbáld meg tényleg a párod szüleinél...sose lehet tudni...a munkába való bejárást még szerintem fel sem mérted, mert nem is volt szándékodban, hogy onnan járj dolgozni. Biztos van megoldás ebben is. ha nem megy a velük való élet,még mindig van lehetőséged hitelt felvenni.
2012. ápr. 22. 19:12
 3/6 A kérdező kommentje:
5re kell mennem dolgozni,és csak 5.30ra érnék a munkahelyre.
2012. ápr. 22. 19:16
 4/6 anonim ***** válasza:
Meg kéne próbálni beszélni a munkáltatóval, engedélyezze, hogy később kezdj.
2012. ápr. 22. 19:21
 5/6 anonim ***** válasza:

Biztos nem költöznék a párom szüleihez.

Akkor ha jól értem, te egyedül élnél, a párod meg otthon?

2012. ápr. 23. 15:02
 6/6 claidheamohmor válasza:
Én sem költöznék a szülőkhöz. Azért mekkora ciki, hogy hat éve együtt vagytok, de a párod huszonhét évesen még a szüleivel él... :P
2012. máj. 5. 23:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!