Családos munkakeresők ez miért van?
Figyelt kérdés
Már két hónapja, hogy nincs munkám, de még be sem adtam sehova. Szakmámba szeretnék, most ne gyertek azzal, hogy addig is amíg nem lesz, valami legyen, ezen már túl voltam sokszor. Nem merem sehova beadni mert félek a kudarctól, hogy rossz az önéletrajz, stb. mintáim is vannak ezer féle, nem az a baj, csak most elvagyok havazva mert tovább is tanulok, beadandók, vizsgák, és ha mondjuk felvesznek új melóhelyen hogy mondjam, hogy bocsi de vizsgáim lesznek... stb Mért ilyen hüle ez a világ? xarul lett összerakva.2012. ápr. 13. 20:05
1/9 anonim válasza:
Ha teheted,akkor várj a munkakereséssel a vizsgák végéig,és akkor már egy gonddal kevesebb!
2/9 A kérdező kommentje:
hát ja csak addig meg elmegy a lerakott pénzem is, mert albit is fizetek, de a vizsgák is jó volnának ha meg lennének. melette meg még itt van, hogy korban is ott vagyok, barátnő kellene, lassan gyerek, stb. ... :(
2012. ápr. 13. 20:09
3/9 anonim válasza:
Most akkor családos vagy, vagy sem?
Ha igen, akkor egyértelmű, hogy az volna a minimum, hogy beadód a lehető legtöbb helyre az önéletrajzod, annál rosszabb úgysem történhet, hogy nem vesznek fel. Várod a sült galambot?
Ha nem, és a jelek szerint úgyis életben vagy, hogy nem dolgozol, van lehetőséged mazsolázni, használd ki, élvezd és a többi. Egyébként pont az ilyen embereknek találták ki a részmunkaidőt vagy a hétvégi munkát.
4/9 A kérdező kommentje:
Nincs családom, csak így tettem fel a kérdést. részmunkaidőt nem vállalhatok szerintem mert most járadékban részesülök még egy darabig. nem is ez a baj, csak az ember azt sem tudja, melyik a fontosabb. bár előzőleg azért gyűjtögettem, ha nem lenne melóm ne szükölködjek. csak xar így ennyi hónap keresés után, hogy most csak megy a lóvé, és nem jön. :S
2012. ápr. 13. 20:22
5/9 anonim válasza:
Hiába írod azt, hogy nem akarsz köztes munkát vállalni (amíg nem találsz a szakmádban), ez elég paradox. A szakmádban ki tudja meddig nem találsz állást, köztes munkát nem vállalsz, de pénzt akarsz. Az élet sajnos nem egy film.
6/9 A kérdező kommentje:
Igen, tudom, nem is ez a kérdés. voltam már máskor is meló nélkül, ugyanaz a xar érzésem volt már most első nap meló nélkül mint elsőnek volt. csak az volt a kérdésem, hogy miért nem tudja az ember eldönteni, hogy melyik dologra koncentráljon? Mindig is úgy szerettem csinálni a dolgokat, hogy először megcsin. egy dolgot teljesen, utána nyúlni a másikhoz, nem felszínesen. Értitek?
2012. ápr. 13. 22:17
7/9 anonim válasza:
üdv a való világban!
és hidd el lesz ennél még rosszabb is majd ha gyerekkel a hátad mögött csinálod ugyan ezt.
az meg egyszerű ha felvesznek megmondod hogy vizsgáid lesznek de ledolgozod természetesen stb...
és hajts ezerrel.
8/9 A kérdező kommentje:
éppen ez az ha az ember sori melón van nincs olyan, hogy majd ledolgozom... mégis mikor? a másik műszakban van azon a helyen ember, stb. ezt a részét azért vágom a dolgoknak. egy melóhelyen sem szeretik, ha első féléven belül már napot venne ki az ember....
2012. ápr. 13. 22:21
9/9 A kérdező kommentje:
Tényleg van tapasztalatom abban is, ha előrébb akarsz jutni, egy gyárban, nincs ismid sem, hiába dolgozol ezerrel, ott hagynak abba a melóba, mert beváltál, és xarnak ő rá, hogy te jobbra is képes vagy. Ez is a való világ szóval, találkoztam sok mindennel az elmúlt két évben is.
2012. ápr. 13. 22:23
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!