Így mi értelme van vállalni még egy gyereket?
Figyelt kérdés
Ismerősöméknek úton van a második baba. Érettségije nincs, az első kislány miatt le se tudja tenni mert az is még kicsi és nem tud mellette se tanulni se dolgozni. 23 éves már és nem is élnek olyan jó anyagi körülmények között, úgy rakják félre másnapra is az ennivalót. Így hogy lehet nyugodt szívvel még egy babát vállalni bizonytalan anyagi és létkörülmények közé?2012. ápr. 6. 18:24
11/13 anonim válasza:
Én csak annyit szólnék hozzá hogy nem az érettségitől függ a gyerekvállalás, nem attól lesz valaki jó anya mert van egy papír róla hogy ő "érett". Amúgy kiírja az anyuka facere hogy nem telik nekik másnap reggelire? Nem értem az utolsó hozzászólásodat, mert az ember nem dicsekszik az ilyesmivel..
12/13 anonim válasza:
na én ezen szoktam totál kiakadni.Fb-re kiirni hogyan nyomorgok? ez eszméletlen szánalmas!!
másrészt ha annyira nyomorban élek akkor likvidálnám a számitogépet ,de legalábbis az internetet!de arra van pénz ugyebár...(ha persze munkaeszköz akkor nem szoltam,de ez a FB akkor is undorito tett volt!)
13/13 anonim válasza:
Kedves utolsó, azzal, hogy nyomorog valaki, attól még lehet internete, ami kb 2000 ft, legalább is az enyém!Ebből az összegből még nem fogok jóllakni egy hónapban, másrészt a gyereknek kell tanulás céljából!Ha most felmondom a szerződést, avagy nem fizetem be a csekket, akkor keményen rárakják a ködbért, ami ugyebár nem 2000 ft egy összegben, tehát mindegy, ha fizetem havonta, így jobban járok!Mikor beköttettem, nekem is jobban telt másra is, azután lejárt a szerződésem és újra meghosszabbítottam kedvezőbbre, nem gondolván arra, hogy nem lesz munkahelyem és most itt állok kereset nélkül, de muszáj fizetnem az internetet, ha még ennivalóra nem is futja a szerződés miatt!És így vagyok sajnos a telefonnal is, mert az is szerződés alatt áll!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!