Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tehetek ha egy családtagom...

Varga12 kérdése:

Mit tehetek ha egy családtagom utáll?

Figyelt kérdés

2012. márc. 28. 17:27
1 2
 11/13 Kakuszi Gábor válasza:
100%

Ne higyj annak aki visszautáltat, nemtörődömségre bíztat. Magadban tudod ezt a dolgot megváltoztatni. Vajon miért érzed úgy hogy utál? Adtál rá okot? / -nem én voltam, ő az aki.... -!/ezeket ismerem, de lehet hogy mégiscsak van valami - esetleg be sem vallod magadnak, de ott van. Aki azt javasolja, hogy beszéld meg okosan, higgadtan annak adok igazat. DE! Kell hozzá valami: a szeretet. Te szeresd őt, szeresd megváltoztatni a helyzetet.Í gy sikerülni fog. Had írjak ide egy kis idézetet, gondolkodj el rajta, bővebben a körenyezetében megtalálsz sok választ:

A szeretet türelmes, jóságos; a szeretet nem irigykedik, a szeretet nem kérkedik, nem fuvalkodik fel.

1Co 13:5 Nem viselkedik bántóan, nem keresi a maga hasznát, nem gerjed haragra, nem rója fel a rosszat.

1Co 13:6 Nem örül a hamisságnak, de együtt örül az igazsággal.

1Co 13:7 Mindent elfedez, mindent hisz, mindent remél, mindent eltûr.

1Co 13:8 A szeretet soha el nem múlik.

Én drukkolok Nektek !

2012. ápr. 1. 10:25
 12/13 A kérdező kommentje:
kössz mindenkinek
2012. ápr. 2. 16:28
 13/13 anonim válasza:
szívesen:-)) egy "sz"-szel
2012. ápr. 3. 07:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!