Hogy lehet valaki felnőtt létére ennyire neveletlen bunkó?
Apósomról lesz szó. Történt már több dolog is, de most már komolyan elegem lett belőle. Elmesélek több történetet is, de csak röviden.
1. Néha nálunk eszik. Diós tésztát csináltam, külön volt a tészta és a dió, a dióba volt kanál, erre ő belemarkol a dióba és úgy tett a tésztára.
2. Szintén nálunk vagyunk, esznek, én kiraktam neki az asztalra az ásványvizet meg egy poharat, erre ő felbontja a vizet és beleiszik az üvegbe.
3. Ha levest is eszünk, egy kicsi benne marad a tányérjába és ő kiissza a tányérból.
4. Ekkor robbant a bomba. Rakok ki az ételhez savanyúságot, gondoltam nem szedek nekik, mivel mindenki annyit rak magának amennyit akar. Raktam kistányért villával direkt a savanyúságnak, ő megkérdezi a fiát, hogy kér e belőle, párom mondta, hogy nem, erre apósom elkezd a savanyúságos üvegből enni. Rászóltam, hogy abból azért más is szeretett volna enni és még ő sértődött meg, még majdnem azt is mondta, hogy finnyás vagyok ,azért nem tetszik nekem. Nekem ez a viselkedés elég gáz, engem nem így neveltek. Mi a véleményetek ezekről a dolgokról?
Nekem nem szimpi sem ez az após, sem az az anyós (rántotthús)
a baj leginkább ott fog kezdődni, amikor az óvodás gyerekedet meg fogod próbálni tanítgatni, és ettől az após fog megsértődni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!