Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Gáz ha a szüleim nélkül...

Gáz ha a szüleim nélkül jobban érzem magam?

Figyelt kérdés

18 évesen ahogy tudtam elköltöztem (suli miatt is,de direkt nem a közelibe jelentkeztem,hogy elkerüljek).

Azóta eltartom magam,(igaz előtte is dolgoztam feketén ),lediplomáztam,jó állásom van.

Kb fél évvel ezelőttig sűrűn jártam hozzájuk,kb havi 2-3x.

És telefonáltam naponta.De mindig csak nekem panaszkodtak,én segitsek a hülyeségeiken,sosem kérdezték hogy vagyok,sőt miután kitettem a viszonylag gazdag exem és összejöttem a nem igazán tehetős párommal,aki viszont életem párja,onnantól,onnantól anyám ellene is volt,fogadjam vissza az exet,mert annak jó kocsija,stb van.

Onnantól nem néztem feléjük,csak nagyszüleimet látogatom,olyankor öcsém is jön,és őt is látom,vele neten is beszélek,de még kicsi,nem jön hozzám.

Mióta nem beszélek anyámékkal,boldogabb vagyok.

Gáz?

26/N

2012. márc. 19. 22:14
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Hát ez igy működik itt. A destruáló, agresszív, önző, könnyű megoldásokkal operáló emberek saját komplexusaiktól vezérelve, úgy segítenek magukon, hogy a pozitív embereket lehúzzák, hogy jobbnak tűnjenek. Vagy hogy még ott is rúghassanak egyet. Szard le őket! Kit érdekel a %, az a lényeg amit irsz.
2012. márc. 20. 12:38
 12/16 A kérdező kommentje:
nem pontoztam,nem szoktam,mindenki véleménye hasznos,ha egyezik az enyémmel,ha nem
2012. márc. 20. 13:08
 13/16 anonim ***** válasza:
nem
2012. márc. 20. 13:25
 14/16 anonim ***** válasza:

Szerintem is nèha azèrt beszèljetek, legyen valami rendszer.. csak a szuleid!

Megèrtelek amùgy teljesen, gond lehet a màr meglèvo szakadèk is.

Ha tèged ez nagyon zavar, akkor pròbàlj meg beszèlni veluk a problèmàdròl veluk kapcsolatban, hàtha tudtok rajta vàltoztatni.

Ha valòban boldogabb vagy ìgy, akkor meg legyen egy bizonyos kontakt ès kèsz.

A lènyeg, hogy te boldog lègy!

Csak okosan, nehogy utòlag megbànj valamit!

2012. márc. 25. 20:39
 15/16 anonim ***** válasza:
Figyelj...anyámékkal kontkrétan akrácsony óta nem beszéltem és nem is találkoztam szeméylesen. Az én pároamt ides tova 5 éve nem fogadják el, nem kiváncsiak rá, hogy apámat idézzem: "Nem támogatna abban, hogy tönkre tegyem az életem" ...KArácsony után írtam anyámnak levelet, hogy nagyobb problák is vannak,mint pl, az hogy van némi felesleges kiló rajtam...azokról a problémákról kellene beszélni. HA érdekli őket, hogy mi van velem tudják, hogy hol lakom. A válasz levélben apám írta a fent említett mondatot. Anyám kézzel írt levele 3 nappal később érkezett,de nagyjából apám gondolatai ksözöntek vissza benne. Azóta sme beszéltem velük és némi kép könnyebb nekem is így, hogy nem kell azon gondolkodnom, hogy mit mesélhetek nekik rólunk,mert szarkasztikából jelesek lennének....
2012. márc. 31. 14:39
 16/16 A kérdező kommentje:

Jobban érzem magam,hogy nincs állandó telefon se,nem csörög ugy a mobilom,hogy összerándulna a gyomrom,hogy úristen,megint mit kell végighallgatnom.

Nyugodtabban élek mióta nem beszélek velük.

Az utolsó telefonbeszélgetésnél ugy tettük le a telefont vagy másfél hónapja,mint máskor.Én azóta nem telefonáltam,de ők se.Pedig nem mondtam,hogy nem fogok,tehát történhetett volna velem bármi,ők nem tudnák,mert nem is keresnek.

2012. márc. 31. 15:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!