Gáz ha a szüleim nélkül jobban érzem magam?
18 évesen ahogy tudtam elköltöztem (suli miatt is,de direkt nem a közelibe jelentkeztem,hogy elkerüljek).
Azóta eltartom magam,(igaz előtte is dolgoztam feketén ),lediplomáztam,jó állásom van.
Kb fél évvel ezelőttig sűrűn jártam hozzájuk,kb havi 2-3x.
És telefonáltam naponta.De mindig csak nekem panaszkodtak,én segitsek a hülyeségeiken,sosem kérdezték hogy vagyok,sőt miután kitettem a viszonylag gazdag exem és összejöttem a nem igazán tehetős párommal,aki viszont életem párja,onnantól,onnantól anyám ellene is volt,fogadjam vissza az exet,mert annak jó kocsija,stb van.
Onnantól nem néztem feléjük,csak nagyszüleimet látogatom,olyankor öcsém is jön,és őt is látom,vele neten is beszélek,de még kicsi,nem jön hozzám.
Mióta nem beszélek anyámékkal,boldogabb vagyok.
Gáz?
26/N
Szerintem is nèha azèrt beszèljetek, legyen valami rendszer.. csak a szuleid!
Megèrtelek amùgy teljesen, gond lehet a màr meglèvo szakadèk is.
Ha tèged ez nagyon zavar, akkor pròbàlj meg beszèlni veluk a problèmàdròl veluk kapcsolatban, hàtha tudtok rajta vàltoztatni.
Ha valòban boldogabb vagy ìgy, akkor meg legyen egy bizonyos kontakt ès kèsz.
A lènyeg, hogy te boldog lègy!
Csak okosan, nehogy utòlag megbànj valamit!
Jobban érzem magam,hogy nincs állandó telefon se,nem csörög ugy a mobilom,hogy összerándulna a gyomrom,hogy úristen,megint mit kell végighallgatnom.
Nyugodtabban élek mióta nem beszélek velük.
Az utolsó telefonbeszélgetésnél ugy tettük le a telefont vagy másfél hónapja,mint máskor.Én azóta nem telefonáltam,de ők se.Pedig nem mondtam,hogy nem fogok,tehát történhetett volna velem bármi,ők nem tudnák,mert nem is keresnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!