Kamu örökösödési e-mail?
Komoly ügyvéd még a mai digitalizált világban sem fog ilyen megkeresést e-mailben küldeni.
De ha ettől eltekintünk: honnan tudnák az e-mailed, ha te még csak a rokonról se tudtál? Ha hivatalosan kerestetnek, akkor ugye az államon keresztül értesítenének gondolom.
Köszönöm mindenkinek a hozzászólást.Igen hallottam Csisztu Zsuzsa esetét és nem is értettem hogy lehet valaki ilyen hülye :) Mikor megláttam az e-mailt egyből mutattam a férjemnek hogy nézd a Csisztu ilyenbe futott bele.Tudom hogy ez kamu pont ezt beszéltük hogy az e-mail címem se tudhatnák illetve ha tényleg van Afrikába rokonom amit kizártnak tartok akkor a Nagykövetségen keresztül keresnének.Eszem ágában sem volt semmi adatot megadni csak kíváncsi voltam hogy volt e olyan aki válaszolt annak mi volt a következő üzenetben.Igazából attól féltem ha válaszolok akkor tudni fogják hogy élő a cím és esetleg feltörhetik a gépet.
Köszönöm mégegyszer a kommenteket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!