Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » 29/f A szülök segitenek?

29/f A szülök segitenek?

Figyelt kérdés
nekem nem.
2012. febr. 7. 20:35
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
kb 5 eve kertem töluk nem nagy összeget, akkor is azt feleltek hogy hagyd a francba a varost es gyere haza lakni. Mar 8 eve nem elek naluk a falun. Minden amihez kötödöm, minden a varosban van. Ha penzt kèrek, akkor megint elkezdik azt mondani hogy az utiköltsègre tudnak adni hogy haza utazzak vegleg.
2012. febr. 8. 16:12
 12/14 anonim ***** válasza:
91%
20 éves lány vagyok, és megoldom, hogy ne szoruljak a szüleimre... Te miért nem váltasz, vagy keresel másodállást?
2012. febr. 8. 16:38
 13/14 anonim ***** válasza:
74%

gondolom eddig se nagyon segítettek, ha ilyen helyzetben vagy és lelkileg mindne bizonnyal elhanyagoltak.

nehéz így az élet, akinek támogató családja van az gyakran nem érzi át ez milyen.

nekem se segítenek pedig apám milliomos, gyerektartást se adott amikor 14 voltam, anyám meg rokkantnyugdijas lett, heztünk konkrétan, amikor apám meg utazgatott vígan

2012. febr. 10. 02:27
 14/14 A kérdező kommentje:
utolso. Eggyütt erzek veled
2012. febr. 10. 11:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!