29/f A szülök segitenek?
Figyelt kérdés
nekem nem.2012. febr. 7. 20:35
1/14 anonim válasza:
Miben? Az én fiam is 29 éves.Milyen segítséget vársz?Konkrétan. Lakhatást? Ételt? Pénzt?
2/14 anonim válasza:
attól függ milyenek az ő és a te körülményeid, meg miért kellene segíteni.
3/14 anonim válasza:
Nem, én segítek Anyámnak. Apám már nem él.
4/14 A kérdező kommentje:
melo van. Penz nincs. Kerni nem fogok, mert nem adnak ,es tudom hogy van nekik. Tavaszig kell kihuznom, de a celzasokat nem ertik a telefonon. Ja en 1000km vagyok toluk. Hitel es kolcson meg volt. Utolso esetre a szulokre gondoltam. De semmi reakcio.
2012. febr. 7. 21:43
5/14 anonim válasza:
Ha nem értik a célzásokat, esetleg kérdezz rá egyenesen, tudnak-e segíteni.
6/14 anonim válasza:
Ha Anyukád megtudja, hogy baj van, esetleg éhezel, akkor biztosan segít... Persze jó lenne tudni, hogy miért nem mondhatod el konkrétan és miért nem kérhetsz segítséget a szüleidtől? Attól tartok, ennek komoly oka lehet.
Ha én tudnám, hogy bajban van a fiam, bármi áron megsegíteném, de csak akkor, ha a javát szolgálja és nem elherdálná, amit adnék neki.
54 N
7/14 anonim válasza:
Azt írod, van munkád.Pénzed mégsincs.Már kértél hitelt, kölcsönt, és most a szülőkre számítanál. Hát nem tudom.
Ismernem kellene a körülményeket.Miért nincs pénzed, ha van munkád.Mire kellett a hitel, kölcsön? Ezek fontos dolgok.
8/14 A kérdező kommentje:
ilyen az üzlet. Van hogy megy a bolt, van ugy hogy nem. De ilyen nehez idõszakra nemszamitottam. Kérni nemfogok, mert azt mondjak majd hogy nincs, pedig van.
2012. febr. 8. 09:35
9/14 anonim válasza:
Nem lehet, hogy azért nem akarnak adni mert már betelt a hócipő...? Tudjuk, h válság van, hol jó az üzlet és hol nem, viszont van egy határ gondolom a szüleidnél is. Annyira csak nem rosszak, hogy hagyják éhezz, fedél nélkül élj, stb.. Beszélj velük!!
10/14 anonim válasza:
Tehát jól értem: kérni nem fogsz, de elvárod, hogy adjanak? Ezt csak én nem értem vajon? :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!