Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Kicsinyes lennék a férjemmel?

Kicsinyes lennék a férjemmel?

Figyelt kérdés
Tegnap ebédre főtt étel.Ez OK.Éjszakéra is főtt ételt vitt.Reggel pedig megint főtt étellel akart indítani.Ha tehetné csak főtt kaját enne.Reggel rászóltam,mire ő rám hogy ő sose szólna azért,hogy mit eszek és mennyit.92kg nehéz fizikai munkát végez.Ezt megértem,de amikor nyavalyog,hogy mennyit költöttünk ebben a hónapban is kajára...Főzni meg csak én főzök,mert én vagyok itthon.Szoktam is mondani,hogy nem az zavar,hogy mennyit eszik,hanem az hogy mennyit kell főznöm.1-3 naponta.

2012. jan. 26. 16:59
1 2
 11/18 anonim ***** válasza:
100%

Ha kint dolgozik a szabadban akkor lehet,hogy mégis meleg kajára vágyik.

Lehet babgulyást is és leveseket is fözni nem olcsóbb a szalámis kenyér se.

2012. jan. 26. 18:10
 12/18 anonim ***** válasza:
100%
Főzz nagy dózisokba, úgy olcsóbban kijösz, meg neki is lesz főttkajája.
2012. jan. 26. 18:11
 13/18 A kérdező kommentje:
Nem haragszom senki válaszára azt most mondom.2,5éves gyerekkel,terhesen vagyok itthon.Az én havi bevételem 65E+Családi kedv.20E+12E családi=97.000ft.Nem érzem úgy hogy eltartanának.Ő se kap sokkal többet,de nagyon sokat kell dolgoznia érte éjjel nyitott raktárban.Pl húsleves vacsorára.Tegnap ebéd paradicsomos húsgombóc,vacsorára paprikás krumpli és reggelire megint paradicsomosat akart enni.Én rászóltam :-( Nagy fazékkal szoktam főzni.Pl.megcsinálok 1kg fagyasztott tökfőzeléket.Na ez 1 napi kaja.Köszönöm mindenki válaszát.
2012. jan. 26. 19:27
 14/18 anonim ***** válasza:

Szerintem a nem főtt étel sem lenne sokkal olcsóbb. Gondoljatok bele: szendvics vajjal, felvágottal, sajttal, valami zöldséggel - az ott van, mint egy adag tökfőzelék!

Én is terhes vagyok, gerincproblémákkal, van nap, hogy alig mozgok (pl. wc-re nem tudok leülni), de minden nap főzök, nem kétnaponta.

2012. jan. 26. 20:42
 15/18 mustafa33 ***** válasza:

Háromnaponta főzni egyáltalán nem sok. Én is úgy szoktam. De volt úgy, hogy egy hétig ettem ugyan azt. Az már sok volt (enni).

A főtt étel sokszor olcsóbb mint a nyers. Főleg ha csak leves. Feltéve ha nem zsíroskenyeret adsz neki.

Ne csodálkozz azon hogy ezt akarja. Ha éjszakára megy dolgozni, nem mehet egy jogurtal (az sem olcsó) és egy kiflivel. Aki reggel jön haza nehéz munkából, annak a reggeli a vacsora. Az ilyen munka megzavarja az ember bioritmusát, az éjeleket és nappalokat. Hidd el tapasztalatból mondom. Éjszakára járok. Két éjszaka, két szabad nap. Tiszta zűrzavar. Az evés is, az alvás is. Nekem éppen ebédre nem kell a főtt étel.

2012. jan. 27. 00:46
 16/18 anonim ***** válasza:
38%

Én sem értem: a főtt étel mitől lenne drágább, mint a nem főtt? A krumpli meg a tök drágább mint a kolbász vagy a felvágott?

Inkább csak egyszerűen lusta vagy, pedig egész nap semmi dolgod, csak otthon mereszted a p*csád.

2012. jan. 27. 04:13
 17/18 anonim ***** válasza:
Nem mindig lehet ám főzelék, de abba is kell kolbász, fasírozott.
2012. jan. 27. 08:42
 18/18 anonim ***** válasza:
Szerintem a meleg étel akkor is kevesebbe kerül, mert sokkal inkább nyersanyagok kellenek hozzá, amik olcsóbbak, mint a feldolgozott termék. Főzelékbe fasirthoz nyers hús kell, aminek kilója kb 1000 Ft. A kolbász, szalámi, felvágott kilója sokkal többe kerül.
2012. jan. 27. 20:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!