Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Kicsinyes lennék a férjemmel?

Kicsinyes lennék a férjemmel?

Figyelt kérdés
Tegnap ebédre főtt étel.Ez OK.Éjszakéra is főtt ételt vitt.Reggel pedig megint főtt étellel akart indítani.Ha tehetné csak főtt kaját enne.Reggel rászóltam,mire ő rám hogy ő sose szólna azért,hogy mit eszek és mennyit.92kg nehéz fizikai munkát végez.Ezt megértem,de amikor nyavalyog,hogy mennyit költöttünk ebben a hónapban is kajára...Főzni meg csak én főzök,mert én vagyok itthon.Szoktam is mondani,hogy nem az zavar,hogy mennyit eszik,hanem az hogy mennyit kell főznöm.1-3 naponta.

2012. jan. 26. 16:59
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
55%
Most nem érsz rá vagy sajnálod töle?
2012. jan. 26. 17:13
 2/18 anonim ***** válasza:
65%
Nehéz fizikai munkát végez,még fözzön is?
2012. jan. 26. 17:17
 3/18 anonim ***** válasza:
68%
De jó,hogy nem az én feleségem vagy!
2012. jan. 26. 17:17
 4/18 anonim ***** válasza:
73%

Otthon vagy, ő eltart, nehéz fizikai munkát végez és még ezt sem teszed meg érte?

Szerintem neki van igaza, elvárható lenne tőled.

2012. jan. 26. 17:29
 5/18 anonim ***** válasza:
56%
Én egyszerre sokat főzök és lefagyasztom. Így általában mindig van a mélyhűtőben 6-7féle kaja és nem kell naponta többször főznöm. Előre bepanírozok 2-3 kg husit, úgy fagyasztom le, így már csak ki kell sütni, ha enni akarunk.
2012. jan. 26. 17:32
 6/18 anonim ***** válasza:
86%
Látom, nem értitek, mi a kérdező gondja, egyből mondjátok a nagy semmit. Az abaj, hogy a férje minden evésre főtt ételt akar, amit ő meg is főz, de ez ugyebár sokba kerül, viszont a férj nehezményezi, hogy MENNYI PÉNZ MEGY EL KAJÁRA. Értitek? Ő eszik 3-szor egy nap főtt ételt, és Ő reklamál.
2012. jan. 26. 17:44
 7/18 anonim ***** válasza:
26%
1-3 naponta? Hát bele ne halj!!! :DD
2012. jan. 26. 17:45
 8/18 anonim ***** válasza:
77%
A választ lehagytam. Mondd meg neki, hogy jó, egyen főtt kaját, de !!! ha mind a 3 evésre azt eszik, akkor ez azt jelenti, hogy 3 napi kaja megy el 1 nap. Úgyhogy ne csodálkozzon, ha a hónapban HÁROMSZOR annyi pénz megy el kajára.
2012. jan. 26. 17:46
 9/18 anonim ***** válasza:
75%
17-45. A kérdező nem hal bele, de ha a férj minden evésre "ebédet" eszik, akkor ne reklamáljon, hogy SOK PÉNZ MEGY EL KAJÁRA!!!!
2012. jan. 26. 17:47
 10/18 anonim ***** válasza:
Hat ez tenyleg gaz reggelire is...meg vacsira is...meg persze ebédre is...legalabb a reggelit kihagyhatná,és ehetne mondjuk szendvicset tojast.
2012. jan. 26. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!