Kitaláltam, hogy jövő nyáron utazzunk el két hétre együtt nyaralni a gyerekekkel, a párom öccseivel és az ő feleségükkel/barátnőjükkel az USA-ba, pontosabban Fort Lauderdale-be (Florida). Én ott születtem, ott nőttem fel, oda jártam iskolába. Szeretnék találkozni néhány régi barátommal, illetve szeretném megmutatni a gyerekeimnek, hogy hol éltem gyerekkoromban. És egyébként is ideális nyaralóhely.
DE. A férjem örökké ki van utasítva az országból, így nélküle kellene mennünk. Persze ennek a férjem nem örül.
Én nem mennék nélküle, pláne nem ekkora nagy társasággal. Nekem is rohadtul esne a helyében.
Az más, ha Te (meg mondjuk egy barátnőd) elmentek, de azt is kétszer meggondolnám.
2010. okt. 11. 21:13
2/19 anonim válasza:
Szerintem menjetek.
2010. okt. 11. 21:14
3/19 anonim válasza:
Én mennék. Mi is utaztunk már külön, meg lehet beszélni az ilyet. És nem hiszem, hogy a férjed miatt a gyerekeket is meg kéne fosztani az élménytől. Nyilván ő tehet róla, hogy kiutasították...
2010. okt. 11. 21:17
4/19 anonim válasza:
Ha a férjed intelligens ember, meg fogja érteni és nem csinál ebből ügyet. Nem 2 évről van szó, hanem 2 hétről. Vidd el a gyerekeket, lássanak valamit a világból.
2010. okt. 11. 21:21
5/19 anonim válasza:
megszívta. Ez van, nincs mit tenni, menjetek
2010. okt. 11. 21:23
6/19 anonim válasza:
Én nem mennék.Lehet,hogy azért mert néhány éve házasodtunk,de nekem Nélküle nem lenne buli.Inkább maradnék.
Nekem is sz@rul esne,ha ő menne nélkülem.De ezt nektek kell tudni,mi fér bele.
2010. okt. 11. 21:25
7/19 anonim válasza:
Bocsi, hogy offolok, de elárulnád, hogy mit kell ahhoz elkövetni, hogy valakit kitiltsanak egy országból?
2010. okt. 11. 21:29
8/19 anonim válasza:
Szerintem is utazzatok, kár lenne a gyermekeidet megfosztani egy ilyen élménytől,hiszen ki tudja,hogy mikor adatik meg (ha egyáltalán megadatik) újra,hogy Floridába utazzatok. A férjednek meg kell értenie, hogy ez most nem róla szól,hanem elsősorban a gyerekekről és rólad. Biztos,hogy találtok olyan megoldást,ami mindkettőtöknek jó. Pl,amíg ti kint vagytok Amerikába,addig a férjed meg elmehetne a haverjaival Görögországba,vagy akár a Balatonra...Így mindketten nyaraltok/pihentek,csak éppen külön.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!