Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A férjemmel utazzunk, vagy a...

A férjemmel utazzunk, vagy a férjem nélkül?

Figyelt kérdés

Kitaláltam, hogy jövő nyáron utazzunk el két hétre együtt nyaralni a gyerekekkel, a párom öccseivel és az ő feleségükkel/barátnőjükkel az USA-ba, pontosabban Fort Lauderdale-be (Florida). Én ott születtem, ott nőttem fel, oda jártam iskolába. Szeretnék találkozni néhány régi barátommal, illetve szeretném megmutatni a gyerekeimnek, hogy hol éltem gyerekkoromban. És egyébként is ideális nyaralóhely.

DE. A férjem örökké ki van utasítva az országból, így nélküle kellene mennünk. Persze ennek a férjem nem örül.

Ti mit tennétek?

2010. okt. 11. 21:09
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
60%
Én mennék a helyedben, de csak a gyerekeket vinném magammal, a többi rokont nem.
2010. okt. 11. 21:42
 12/19 anonim ***** válasza:
70%
Én is csak a gyerekeket vinném, de mennék.
2010. okt. 11. 21:58
 13/19 anonim ***** válasza:
50%

Nem ertelek, hat ha egyszer tudod hogy o alapbol nem johetne, akkor minek talaltad ezt igy ki? Ha van pl egy haverom aki kerek perec kijelenti hogy en mehetek hozza, de a felesegem nem mert ot utalja, akkor kozlom vele hogy marpedig bocs, de o hozzam tartozik, ugyhogy viszlat. Hasonlo hozzallast ha nem is mondom hogy "elvarok" az o reszerol is, de mindenesetre nem kicsit esne rosszul ha nem igy latna.

A kulonbseg az, hogy itt egy masik orszagrol es nem egy haverrol van szo, de a helyzet ugyanaz. Ahol a paromat nem latjak szivesen, oda en se megyek, mert ugy ereznem hogy ezzel elarultam ot.

Nezd meg uezen blogon hany tini kepes mar azert szakitani mert bulizni megy a masik nelkule... namost azert ez nagysagrendekkel durvabb.

Volt egy esku, hogy vele vagy. Joban, rosszban, holtig. Ebben a rosszban viszont nem akarsz vele lenni, illetve olyan helyzetbe kenyszerited, olyan utra lepsz, ahova nem tud veled menni, es ez nagyon gyilkos gesztus. Masreszt persze, csak ket het nem nagy ugy... De olyan sebet uthet, ami soha nem heged be.

2010. okt. 11. 21:58
 14/19 anonim ***** válasza:
46%
előzőnél a pont.
2010. okt. 11. 22:00
 15/19 anonim ***** válasza:
82%
Jajj azért nem kell ennyire felfújni a dolgot. A kérdező ott élte a gyerekkorát, kötődik az országhoz, ráadásul megadatik nekik az a lehetőség, hogy kimenjen oda a gyerekekkel. Nem mindennap jut ki az ember az USA-ba. Akkor soha többé ne menjen oda (ami a másik hazája), mert a férjét kiutasították? Ne legyetek már ennyire korlátolt gondolkodásúak. Itt nem évekről van szó, hanem 2 hétről. Ennyit kibír a kedves férj is. Hol van az megírva, hogy, ahogy kimondják a házasságot, már nem lehet semmit se külön csinálni?
2010. okt. 11. 22:07
 16/19 anonim ***** válasza:
22:07-nek van igaza, és azt pedig nem értem, hogy hogy utasíthatják ki, mikor ma már nem is kell vízum a beutazáshoz, csak be kell jelenteni interneten keresztül, hogy megy az illető...feltéve, hogy nem tanuló vagy dolgozó vízumról van szó, de gondolom itt nem.
2010. okt. 12. 00:05
 17/19 anonim ***** válasza:
Biztosan valami arab terrorista:))))
2010. okt. 12. 11:28
 18/19 A kérdező kommentje:

Sorozatos nagyértékű csalás okán utasították ki. Magyarul mikor körbeutazta az Államokat, akkor minden városból, ahol kaszinó volt, egy nagyobb összeggel távozott, mert számolta a lapokat.

Visszatérve a kérdésre, én mindenképpen szeretnék elutazni a gyerekekkel az USA-ba, mert sok dolog köt még oda, amit szeretnék velük megosztani.

Ezt megérti, de őt akkor is zavarja a tény, hogy egy nagy közös élményből hagynánk ki.

Viszont valaki írta, hogy akkor ő is elmehetne a haverjaival valahova, az tetszik, ezt még megpengetem.

2010. okt. 12. 12:01
 19/19 Kagemusha válasza:
...eldobom az agyam! Ezért kiutasíthatnak valakit? Mert nyert?
2010. nov. 25. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!