Hogy hívják a gyermekeid? Vagy ha még nincs, hogy fogják hívni?
Réka a lányunk.
Ha fiú lett volna, akkor Benjámin.
Ha fiam lesz, akkor mindenképp Lászlót szeretnék, apukám után.
Ha lányom, akkor pedig több név is esélyes. Kamilla, Valentina a kedvencek, barátommal még nem beszéltünk erről. :)
Már van egy kisfiúnk, Máté 3 éves.
Most várjuk a második gyerkőcöt, Loretta lesz a neve.
25/F
ma 22:34-nek
Kis történetek:
A fiúk egy-egy könyv hatása miatt kapták a nevüket.Amikor terhes voltam velük,sokat olvastam,és volt 2 könyv aminek nagyon a hatása alá kerültem.Annyira megfogott a könyvek története,hogy megfogadtam ha fiúk lesznek akkor Dániel és Egon lesz.(nem tudtam hogy fiúkat vagy lányokat várok-e,csak a szülésnél derült ki)
Dánielt a "Meghalsz tengerész" könyv hatása miatt,az Egont az "Egon naplója" miatt adtam.
Nagyobbik lányom Virginia.
Ő azért kapta a nevét,mert életem első külföldi nyaralása (nászutunk) Richmond-ban volt,Virginia államban.
A kisebbik lányom Auróra pedig egy cirkáló hajó miatt kapta (Auróra orosz cirkáló) Láttam egy több órás dokumentum filmet Auróra történetéről és nagyon tetszett.Meg maga a név is tetszett..
Hát ennyi a kis történet..(de nem értem miért lettem lepontozva??)
Még nincsenek gyermekeink, de ha fiú akkor Csongor, ha lány akkor Karina. Közösen döntöttük el párommal. :) Szeretnék 4 gyereket ha az anyagiak majd úgy engedik, de nem tudjuk mi lenne a nevük. Ehhez a kettőhöz ragaszkodunk, a többit majd hozza az élet. :)
20L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!