Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hogyan keressem meg az anyukám...

Hogyan keressem meg az anyukám már 18 éves vagyok és 15 éve nem láttam hogyan fogjak hozzá?

Figyelt kérdés
apuval nagyon sokszor veszekedtek és elhagyot engem anya de az a legfurább hogy nem is keres nem tudom miért de meg szeretném tudni hogy mi történt kérlek segitsetek hogy hogyan kelll minnél hamarab megkeresni az anyukám köszönöm
2009. máj. 30. 13:47
 1/10 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem először is ülj le, és egy őszinte beszélgetés keretében próbáld meg apudtól megtudni, hogy mi lett anyukáddal. Talán ő tudja, hogy mi is történt valójában. Nem hiszem, hogy egy anya csak úgy el tudná hagyni a 3 éves gyerekét, hogy soha többé ne keresné!
2009. máj. 30. 13:53
 2/10 anonim ***** válasza:

Apud biztos tud segíteni, ha a nem is tudja pontosan hova költözött, valami támpontot biztos adhat. Vagy régi iratok/papírok- próbáld kideríteni kik voltak a munkatársai/barátai, akik tudhatják mi van vele. A rokonaid se tudnak róla?

Én a helyedben neten is elkezdenék keresgélni.

2009. máj. 30. 14:06
 3/10 anonim ***** válasza:
0%
Írj a Mónika showba ők segítenek megkeresni.
2009. máj. 30. 14:07
 4/10 anonim ***** válasza:
100%

Az én nevelt fiamat is elhagyta az édesanyja annak idején, én azt tanácsoltam neki mikor nagyobb lett, hogy magára gondoljon ebben a helyzetben, magára vigyázzon, hogy több lelki vívódást ne okozhasson neki.

Érthető, hogy szeretnéd megtalálni, megismerni, megtudni a választ a kérdéseidre. Csak ne bízz benne, hogy túl sok mindent fogsz ott találni nála, nehogy nagy csalódás és szomorúsá legyen a vége. A kíváncsiság érthető. Viszont történt is bármi, egy gyermekről ha lemond valaki, annál az embernél nem fosz semmi olyant találni , ami segítene, vagy jobb érzéssel töltene el a későbbiekben. Nehéz lehet, megértem, én nem éltem át, de láttam saját szememmel mit él át ilyenkor egy kis gyermek éveken át, sőt én ápolgattam a lelki sebeket e miatt. Én azt tudom tanácsolni, hogy apukáddal beszélj erről, szem előtt tartva végig, hogy apukád volt, aki férfi létére kitartott melletted és felnevelt. Azt mondhatjuk ezért mégiscsak, hogy szerencsés vagy, hogy ami az egyikben nem volt meg, azt megkaptad a másik szülőtől. Inkább őt becsüld és szeresd- aki megérdemli és akitől vissza is kapod cserébe. Ha beszélgetsz vele (akár anyukádról is, főleg akkor), emlékeztesd rá apukádat, mennyire szereted, és csak kíváncsi vagy. Biztosan félteni fog ha szóba hozod, félteni téged, hogy szomorúság forrása lehet számodra minden édesanyáddal kapcsolatos dolog, és biztosan úgy érzi, hogy ennyi év után édesanyád nem érdemli meg, hogy találkozzon veled. Vigyázni kell ilyen dolgokkal, csak akkor tedd, ha elég erősnek érzed magadat, és apukád mindenképpen tudjon róla, hogy mit szeretnél tenni, mert megérdemli, és Ő az akire igazán számíthatsz!

2009. máj. 30. 14:14
 5/10 A kérdező kommentje:
nem tudom aputol megkérdezni mert ö nem segit ebbe és ö sme tud rola semmit aztsme tudom hogyhány éves meg iylenek apa az kizárva van még valami??? amit tudtok ajánlani
2009. máj. 30. 14:26
 6/10 A kérdező kommentje:
nem ép az hogy apura sem számithatok és mindenbe apu volt a hibás az a baj mert apa éveken át verte anyut és anyut megértem hogy elment jah és hogy minket itthagyott hát hova vit volna minket nem volt neki sem háza csak a szülei odameg 3 gyereket vit volna???? inkáb apura hagyot minket viszot azt nem értem hog ymért nem keres kiváncsi vagyokmár rá nagyon csak egy pilantásra is de látni akarom és már egyre jobban érzem hogy látnom kell segitsetek kérlek
2009. máj. 30. 14:33
 7/10 A kérdező kommentje:
jah és apa mai napig játékgépezik és iszik és engem majdnem kikézitett idegileg álandoan 4 orakor jöt haza és azt jellet várnom hogy hogyna jön haza szoval apa sme normális ezért szeretném megkeersni mihamarab anyut mert szükségem lenne rá segitsetek
2009. máj. 30. 14:35
 8/10 anonim ***** válasza:
100%
Keresd elő a születési anyakönyvi kivonatodat, meg minden ilyesmi iratot, ami a születésedkor készült, mindent, ahol anyukád leánykori neve le van írva, és az adatai benne lehetnek, hogy hol születtél, sokat segíthet, hogy több információt megtudj róla, akár iwiw-en is kereshetsz, ha tudod a nevét legalább, a kórház, ahol születtél, önkormányzat.
2009. máj. 30. 15:27
 9/10 anonim válasza:

bár az költséges, de magánnyomozót is lehet felfogadni! Az iratok se utolsó ötlet. Nem tudom, biztos ha bemész városházára, vagy ilyesmi hivatalos helyre, kapnál-e ki róla anyagot. Mert vhol nyilván tartják, hogy hol dolgozik, mit dolgozik.. van-e telke, háza, ha van, hol.. stb. :)

nagyon szurkolok neked!

2009. máj. 31. 19:49
 10/10 anonim ***** válasza:
100%
Fordulj a Magyar Vöröskereszt Kereső Szolgálatához. Teljesen ingyenes és elképesztő kitartással keresnek embereket. Anyám is kerestette velük a régen nem látott Angliában élő féltestvérét.Remélem, Magyarországon is ilyen erővel keresik...
2009. jún. 3. 12:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!