Arról van szó,hogy 16 éves vagyok,jó tanuló,nem cigizek,nem iszok!Nem szoktam elmenni szinte sehova,csak barátnőmmel elmenni csavarogni! Na most az a problémám,hogy az anyukám állandóan ellenőrizget!Én szeretem Őt,megértem azt is,hogy félt,de ennyire? Pl: Ha valakivel MSN-zek,akkor megkérdezi: Kivel levelezel,ki az? Nem tudok egyszerűen leírni egy mondatot,hogy ne figyeljen oda!És vissza kell mennem az elejére,hogy lássa,miről beszélünk!Állandóan nézi a telefonomban az sms-t,nézi kit hívtam fel..Ha jelszót változtatnék,akkor az lenne,hogy biztos csináltam valami rosszat..Vagy megpróbáltam vele beszélni,de nem ment,mert mondta,hogy ne szóljak bele! Mit kellene csinálni?
Ez a magánéleted páros lábbal tiprása. Mondd meg, hogy ez már a 20. században sem volt divat. Ha tényleg jól viselkedsz, igazán megbízhatna benned, megérdemelnél egy kis magánéletet.
2011. dec. 23. 21:23
2/15 anonim válasza:
Hát ez rohadt idegesítő lehet.
Mond meg anyukádnak, hogy nyugodtan bízzon benned, ha rosszat akarnál tenni, úgyis el tudnád tüntetni a nyomokat, tehát semmi értelme.
Sajnos nem sokat tehetsz, mert még kiskorú vagy.
2011. dec. 23. 21:38
3/15 anonim válasza:
Kiskorú,sajnos sokan a 19-20 éves lányukat is igy ellenőrzik.
2011. dec. 23. 21:40
4/15 anonim válasza:
Csukd be magadra az ajtót és zárd be. Közöld, hogy egyedüllétre vágysz.
Én anyukámat úgy ki küldtem a szobámból már 13 évesen, hogy csak na. Persze kedvesen, de akkor is.
Mondjuk érthető anyukád viselkedése abból kiindulva mennyi szenny van az interneten és mennyi veszély leselkedik rád, de ezt a jó neveléssel és sok sok beszélgetéssel kell elkerülni nem a nyomozással.
2011. dec. 23. 21:43
5/15 anonim válasza:
Valamiért nem bízik benned. Történt valami korábban?
2011. dec. 23. 23:37
6/15 anonim válasza:
Tök komoly arccal mondd neki, hogy most maszturbálni szeretnél, menjen ki. Ettől annyira zavarba jön, hogy az életben nem fog többet bemenni a szobádba. :D
2011. dec. 28. 09:45
7/15 A kérdező kommentje:
Utolsó előtti váaszoló! Igen,egyszer belekeveredtem rossz társaságba,akik vágdossák magukat,én is elkezdtem..Nem is akár hogy..:/ De ez 7 hónapja volt,azóta semmi rosszat nem tettem,de nem lehet ez ellen semmit tenni sztem..:( és ez egyre rosszabb!!
Utolsó válaszoló: Én komolyan kérdeztem!
2011. dec. 28. 12:41
8/15 anonim válasza:
azt hiszed Én vicceltem? Talán drasztikus lépésnek tűnik, de tuti célt érsz vele. A te helyzetedben mindenképpen valami hasonló lépést javasolok.
2011. dec. 28. 13:18
9/15 A kérdező kommentje:
Itt nem azzal van a probléma,hogy nem megy ki a szobámból,hanem az a baj,hogy ellenőrizget!
2011. dec. 28. 19:01
10/15 anonim válasza:
7 hónap azért nem olyan nagy idő egyébként. Ha vagdostad magad, meg ilyenek, akkor ne csodálkozz, hogy nem bíznak benned! Még 3 év után sem fognak, ezt már elnyomtad...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!