Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Beregisztráljam a nagymamámat...

Beregisztráljam a nagymamámat facebookra, mert elfelejtette a szülinapomat, ott pedig legalább emlékeztetné rá a facebook?! Egyébként nagyon rosszul esett, ezért akarom, hogy ilyen ne forduljon elő, se velem se egyik családtagommal se!

Figyelt kérdés
2011. dec. 17. 14:17
1 2 3
 11/21 anonim ***** válasza:
12%
Utolsó, szerintem te nagyon sivár érzelmi világgal rendelkezhetsz, ha azt mondod, normális, hogy az emberek elfelejtik a szeretteik szülinapját. Ennyire érzéketlen világban élnénk? És honnan tudod, hogy a nagyanyja olyan szent?
2011. dec. 17. 18:06
 12/21 anonim ***** válasza:
75%

Honnan tudod, hogy nem az?

Szerintem meg attól érzelmi sivár a mai világ, hogy semmit nem vagyunk képesek és hajlandóak elnézni másoknak (holott épp olyan emberek hibákkal, mint mi)

Rosszul esett? Puff neki. Nekem jólesne például, ha mamám még élne... csak, hogy tudj viszonyítani.

Mindegy, én ezennel ráhagytam, barátok már sosem leszünk, egyetérteni nem fogunk.

2011. dec. 17. 18:12
 13/21 anonim ***** válasza:
80%

Ne, úgyse fogja megnézni. :D Kezelni tudni meg pláne nem.

Biztos nem direkt felejtette el, de sajnos a korral együtt jár, hogy az ember elfelejt dolgokat. Lehet, hogy nem tudta, milyen nap van épp, én is van, hogy hétfőnek gondolom, pedig szerda van pl.

Tuti mamádnak is rosszul esik, hogy elfelejtette. De ettől még nem dől össze a viág. Kicsit ez alapján olyan sekélyesnek tűnsz.

Ha megnyugtat, ugyan több, mint száz ember írt a falamra köszöntést, de barátomnak és anyámnak eszébe se jutott a dolog. És? Semmi nem történt, az is csak egy nap, pótolták a mulasztást, és örültem, kicsit rosszul esett, de van, hogy valakinek épp dolga akad, mással van elfoglalva, és amúgy sem körülötted forog a világ. Gondolom 10-12 évesen (bocs, de nagyon max annyinak gondollak) nehezebb ezt megérteni, de pár év múlva annak örülnél, ha mamádnak lenne esélye elfelejteni, vagy valami.

2011. dec. 18. 01:04
 14/21 anonim ***** válasza:
80%

Az emlékezet nem szeretet kérdése. Én egyszer még a saját névnapomat is elfelejtettem, arról nem is beszélve, hogy gyakran nem tudom milyen nap van pontosan( hányadika van-ra gondolok, nem arra, hogy kedd szerda csütörtök). Tehát senkinek nem lehet felhántorgatni azt, hogy elfelejtett valamit. Említsd meg neki szépen finoman, hogy mikor MOST volt a szülinapod ez meg az volt, akkor beugrik neki és megpuszil. De ezért nem kéne besértődni, te is elszoktál felejteni dolgokat és ezért nem bunkó paraszt vagy, hanem ember.

Ja amúgy meg azzal, hogy te csak ezért felregisztrálnák face-re csak magadat minősíted és nem nagyidat, gratulálok.

2011. dec. 18. 15:57
 15/21 anonim ***** válasza:
80%

Én ma jöttem rá, hogy tegnap volt a szülinapom.

pffff Ennyi.

2011. dec. 18. 17:04
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

Nem vagy egy picit túlérzékeny? Nem tudom hány éves a mamád, de miért gondolod, hogy facebook kocka lesz, csak mert beregisztráltad?

A naptárt ajánló bejegyzőnek igaza van. Szerintem az közelebb is áll hozzá...

2011. dec. 18. 18:12
 17/21 anonim ***** válasza:
76%

"Szia Mami! Hoztam Neked egy pár szelet csokitortát, tudom, hogy akaratodon kívül kiment a fejedből, hogy tegnap volt 12 éve, hogy megszülettem. :) De nem is baj, együtt megehetjük ezt a kis tortát és beszélgethetünk. :)"

/

"Most pedig leülsz szépen, és minden áldott rokonunk születésnapjára belinkelsz egy dal, egy képet és írsz egy 6 soros köszöntőt, mert ha nem, TÖRÖLLEK AZ ISMERŐSEIM KÖZŰŰŰL :@!!!!!"

Lol...

2011. dec. 19. 06:04
 18/21 anonim ***** válasza:

az ilyen unokák ált.elfelejtik, vagy nincs is infójuk róla,hogy régen mennyivel nehezebb életük volt régen, mennyivel hamarabb elnyűtték megukat.

Nem volt kocsi a fenék alatt, meg robotgép, mosogatógép, autómata mosógép,mirelit,stb.

Emlékszem, nagymamám milyeneket sütött nekünk, fél órákig verte a habot. Én ma a tizedére nem lennék képes.

Áldja meg az Isten haló poraiban is.

25 éve az utolsó előtti karácsonyán egy olyan dolgot adott nekem,amit ő is kapott,mert nem volt pénze, nem volt nyugdíja. Sírt,amikor odaadta... Ha semmi ajándékot sem kaptam volna, de boldog voltam,hogy ő van nekünk ...

Amióta ő nem énekli velünk a Mennyből az angyalt, azóta nekem se megy:(

követelőző kis taknyosok

2011. dec. 20. 21:35
 19/21 anonim ***** válasza:
Mikor van a nagymamád születésnapja?
2011. dec. 20. 21:37
 20/21 anonim ***** válasza:
15%
Jaj 82%-os oda ne rohanjak, meg vissza. Mártírkodásból ötös, értelemből és empátiából viszont megbuktál.
2011. dec. 21. 15:25
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!