Ez most mi? (lent)
semmit nem akart.
Vannak akik azért jelölnek be minden idegent hogy több ezer ismerőse legyen kiírva.Vagy azért mert játszik valamelyik facebook játékkal(farmwille,és egyéb játékok) és ott minél több ismerősöd van annál több lehetőséged van a terjeszkedésre a játékban..Engem arabtól kezdve kínai emberig bejelölnek..de nem érdekel..
Barátnőmet egyszer egy Hayrí nevű fazon jelölte be, ő visszajelölte. Kérte, hogy kérdezzem meg a srácot, hogy mit akar, mert angolul is beszélt a srác, viszont barátnőm csak németül. Elbeszélgettünk, pár napig tök aranyos volt meg kedves, aztán a lényegre tért: elmentünk főzni, be volt kapcsolva a gép, és mikor visszajöttünk azt láttuk, hogy van egy csomó webcamera felkérésünk és "see your vaginaaaaaaaaaaaaaaa" szöveg virít a monitoron...
Teljesen ledöbbentem....
Szóval szerintem hasonló karakter lehet az is...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!