Ez most mi? (lent)

Figyelt kérdés
Facebookon bejelölt egy Bilal Aydin nevezetű 120kg-os szekrény, egy török hapsi. Természetesen nem jelöltem vissza, de érdekes módon néhány, a környezetemben élő 13-14 éves lány az ismerőse. Egyik osztálytársam is visszajelölte (nem tudom hogy jut eszébe ilyen), és ráírt törökül a férfi, meg küldött neki egy linket. Ezt már nem nézte meg o.társam, de elmondta nekem, én meg rákerestem a fickóra google-n, de csak annyit tudtam meg hogy judo-zik. Mit gondoltok, mit akarhat egy török férfi néhány vidéki tizenéves lánytól?
2011. nov. 27. 21:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Lehet hogy egy török szervkereskedő, ki tudja..de komolyra fordítva a szót, lehet hogy szereti az őszintén sikító lányokat.
2011. nov. 27. 21:32
 2/4 anonim ***** válasza:
Szerintem lánykereskedő.
2011. nov. 27. 21:39
 3/4 anonim ***** válasza:

semmit nem akart.

Vannak akik azért jelölnek be minden idegent hogy több ezer ismerőse legyen kiírva.Vagy azért mert játszik valamelyik facebook játékkal(farmwille,és egyéb játékok) és ott minél több ismerősöd van annál több lehetőséged van a terjeszkedésre a játékban..Engem arabtól kezdve kínai emberig bejelölnek..de nem érdekel..

2011. nov. 27. 21:49
 4/4 anonim ***** válasza:
100%

Barátnőmet egyszer egy Hayrí nevű fazon jelölte be, ő visszajelölte. Kérte, hogy kérdezzem meg a srácot, hogy mit akar, mert angolul is beszélt a srác, viszont barátnőm csak németül. Elbeszélgettünk, pár napig tök aranyos volt meg kedves, aztán a lényegre tért: elmentünk főzni, be volt kapcsolva a gép, és mikor visszajöttünk azt láttuk, hogy van egy csomó webcamera felkérésünk és "see your vaginaaaaaaaaaaaaaaa" szöveg virít a monitoron...

Teljesen ledöbbentem....

Szóval szerintem hasonló karakter lehet az is...

2011. nov. 27. 22:30

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!