Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ennyire sötét?

Hogy lehet valaki ennyire sötét?

Figyelt kérdés
Amióta elkezdődött a suli nem nagyon fészbukozok ,sőt már több 1 hónapja nem is mentem fel és nem is nagyon érdekel,hogy mi történik ott ,ki mennyit kamuzik magáról és másról ,meg a sok undorító p*cs [ meg a jelszavamat is elfelejtettem(hála az égnek!)]. Szóval több ,mint 1 év után abbahagytam ,mert rájöttem ,hogy nincs rá szükség semmit se csinálok ,csak kockulok... Azóta a jegyeim is jobbak lettek ,nincsenek hármasaim. De itt jön képbe tesóm(17 éves,lány) ,hogy miért nem fészbukozok? mondtam már neki ,hogy hülyeség ,csak az időmet rabolja... Amit bírok a legjobban ,hogy megakarja nézni hány értesítésem van ?! hogy 1 hónap után mi történt... Meg ,hogy ő megakarja csinálni nekem ,de igazából magának ,hogy mi történhetett , múltkor már apámnak szóltam ,hogy állítsa le ,le állt ,1 napig... Akkor jön az a szöveg ,hogy nem vagyok ember ,mert nem fészbukozok... ez hülye,meg hogy nem élek társasági életet... mondom neb*szá már föl ,hogy fészbukon kell társasáig életet élni... Szerintetek? 14/L
2011. nov. 28. 16:43
1 2 3
 1/28 A kérdező kommentje:
Ja és még ,hogy tesóm(lány) apuci pici lánya azt hiszi ,hogy amit mond/akar ,nem szeretne ,hanem akar azt egyből megkapja ,pedig nem így volt nevelve ,csak az iskolájába van pár ilyen csaj..meg hogy ő is olyan akar lenni...
2011. nov. 28. 16:44
 2/28 anonim ***** válasza:
45%

Most az elkényeztetés hogy jön a FB-hoz...?

Nekem zavaros csak a kérdés? Egyáltalán mi a kérdés?

Ha jól értem, akkor a válaszom igen, sötét vagy.

2011. nov. 28. 16:48
 3/28 anonim ***** válasza:
69%
Ez megint egy önfényező kérdés, hogy igen, te mekkora isten vagy, hogy le sem sza.rsz olyan földi dolgokat, mint a fb. Kidicsekedted magad, köszönjük!
2011. nov. 28. 16:50
 4/28 anonim ***** válasza:
75%
Nagyon helyes!
2011. nov. 28. 16:52
 5/28 A kérdező kommentje:
Nem értitek... tesóm azt mondja ,hogy nincs társasági életem azért ,mert nem fészbukozok. Megakarja tudni ,hogy hány értesítésem van ,mert ez olyan nagy dolog szerinte,pedig azok csak számok!!
2011. nov. 28. 16:55
 6/28 anonim ***** válasza:
40%
Igen, sötét vagy. Szóval ÍGY lehet valaki ennyire sötét.
2011. nov. 28. 16:56
 7/28 A kérdező kommentje:
Te szerencsétlen... Nem az a kérdés ,hogy én azért vagyok sötét mert nem fészbukozok,hanem tesóm ,mert azt hiszi,hogy fészbukk nélkül nem lehet élni... ezt értsd már meg...
2011. nov. 28. 16:58
 8/28 anonim ***** válasza:
77%

Nem Facebookozol, de olvasd már vissza a kérdésedet, más részegen is összeszedettebben ír.

Mit szeretnél hallani válaszként? Hogy csiribiri tünemény vagy, a tesód meg sötét, mert ő használja a facebookot? Vagy mi lenne a helyes, neked tetsző válasz?

2011. nov. 28. 16:59
 9/28 anonim ***** válasza:
96%
Egy mondatban meg tudod fogalmazni a kérdésedet?
2011. nov. 28. 17:01
 10/28 anonim ***** válasza:
33%
Én sokat fészbúkozok, mégis élek társasági életet. A facebook viszont szart sem ér társadalmi szempontból. Mutasd csak meg a nővérednek ezt a kérdést. :D
2011. nov. 28. 17:01
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!