Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Kérhetek sötét sminket esküvőre?
Második válaszolónak: nekem fekete esküvői ruhám lesz egy hónap múlva, zeneként pedig a kedvenc metálzenekaraink fognak szólni. Erre mit lépsz?
Kedves kérdező: tényleg nem írtad le, vendégként mész-e vagy te magad vagy a menyasszony... Íratlan szabály ugyanis, hogy senki nem lehet szebb és feltűnőbb jelenség a menyasszonynál, így ha vendégként mész, mindenképp lebeszélnélek az erős, sötét sminkről.
Ha azonban a te nagy napod lesz, szerintem ne törődj a népekkel: ez a te esküvőd, és senkinek nincs joga beleszólni abba, hogy szeretnél kinézni (viszont a hófehér ruhához egy fekete smink elég furcsa hatást kelt).
Szerintem is tegyél egy próbát! Próbálj ki magadon egy csomó színt a barátnőkkel, olcsóbb festékekkel, aztán ha megvan a döntés,akkor a lagzi-sminket bízd egy profira mert az olyan minőségű cuccokkal dolgozik, hogy le sem kopik, csak lemosni tudod!
SOK BOLDOGSÁGOT!!!!!!!!!!
A METÁL-LAGZISNAK:
Jó merész! Bírom az ilyet.Galamb helyett meg denevért röptessetek!! Sok sikert és mégtöbb boldogságot!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!