Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hogy lehet valaki ennyire sötét?

Hogy lehet valaki ennyire sötét?

Figyelt kérdés
Amióta elkezdődött a suli nem nagyon fészbukozok ,sőt már több 1 hónapja nem is mentem fel és nem is nagyon érdekel,hogy mi történik ott ,ki mennyit kamuzik magáról és másról ,meg a sok undorító p*cs [ meg a jelszavamat is elfelejtettem(hála az égnek!)]. Szóval több ,mint 1 év után abbahagytam ,mert rájöttem ,hogy nincs rá szükség semmit se csinálok ,csak kockulok... Azóta a jegyeim is jobbak lettek ,nincsenek hármasaim. De itt jön képbe tesóm(17 éves,lány) ,hogy miért nem fészbukozok? mondtam már neki ,hogy hülyeség ,csak az időmet rabolja... Amit bírok a legjobban ,hogy megakarja nézni hány értesítésem van ?! hogy 1 hónap után mi történt... Meg ,hogy ő megakarja csinálni nekem ,de igazából magának ,hogy mi történhetett , múltkor már apámnak szóltam ,hogy állítsa le ,le állt ,1 napig... Akkor jön az a szöveg ,hogy nem vagyok ember ,mert nem fészbukozok... ez hülye,meg hogy nem élek társasági életet... mondom neb*szá már föl ,hogy fészbukon kell társasáig életet élni... Szerintetek? 14/L
2011. nov. 28. 16:43
1 2 3
 21/28 anonim ***** válasza:
100%
Abban igazad van, hogy a facebook nem pótolja a társaságot, ebben a kérdésedben neked van igazad és nem a tesódnak, de könyörgöm a gyakorikérdésezés mennyivel jobb a facebooknál? Miben jobb, hogy most ez előtt ülsz és várod az itteni "értesítéseket", mint hogy a fbértesítéseket lesed? Te is ülsz annyit a gépnél, mint a tesód, csak ő legalább az ismerőseivel beszél, míg te idegenektől vársz megerősítést az életbevágóanfontos kérdésedre, hogy a nővéred a kocka, vagy te.
2011. nov. 28. 17:35
 22/28 anonim ***** válasza:

Ha jól értem, az a gondod, hogy a tesód cseszeget, hogy mutasd meg neki az értesitéseidet.

Ezesetben a legegyszerűbb, ha megmutatod neki, hadd legyen boldog.

Ezután pedig szépen töröld magad a fészbúkról és nem lesz mivel cseszegetnie a jövőben.

Vagy akár ki is hagyhatod az első lépést és simán csak törlöd magad, majd közlöd tesóddal, hogy már nem vagy fenn ezért nincs mit nézegetni.

Ilyen egyszerű.

Mondjuk 14 évesen már magadtól is lehetne annyi eszed, hogy ezt a nagyon bonyolult problémát megoldd...

L/24

2011. nov. 28. 18:31
 23/28 anonim ***** válasza:
89%
Örülök, hogy lepontoztatok, de most komolyan: Mi a szart ér a facebook társadalom szempontjából? Ahogy észrevettem, csak a lájkolgatás megy a képek alá, meg a benyalás mindenkinek, de a suliban bezzeg egymáshoz sem szólnak. Szóval... Megjegyzem, én is sokat vagyok fent, DE nem ott élem az életem, vannak barátaim, mert előtte és utána is ismerkedtem. De ha csak a facebookon dumálnánk, közben az illető itt lakik tőlem pár méterre, annak semmi értelme. Szvsz inkább a séta, suli, vásárlás, mint a facebook.
2011. nov. 28. 18:37
 24/28 anonim ***** válasza:
70%
Kérdező, figyelj már. Valami nem stimmelt, ahogy olvastam az írásodat -> szóközt a vessző után kell rakni, nem elé:D
2011. nov. 28. 19:44
 25/28 anonim ***** válasza:

Ennyi hü*lyét egy rakáson!!

Mi is az a fa*szbok, ami nélkül nem tudtok élni?!

2011. nov. 29. 01:47
 26/28 anonim válasza:

Facebook = üres időtöltés, agyzsugorítás.

Csinálja, aki még nem érzi magát elég tökkelütöttnek.

2011. nov. 29. 18:07
 27/28 anonim válasza:
Most 1 éve vagy 1 hónapja hagytad abba?
2011. nov. 29. 23:24
 28/28 Csengii válasza:
Húúh. Na most ezzel nincs semmi gond hogy nem facebookozol.... De: Szerintem ennek így semmi értelme..Most vagy egy éve hagytad abba face-t .. vagy egy hónapja. vagy: Most erre mi a kérdés?? Elkönyvelted nem fészezel. Jobbak a jegyeid,mert nem fészezel.. Most hiába kérdezed meg az egész netet hogy most jó-e vagy nem. Ha nem akarsz nem fogsz. Tudod jól,hogy vegyes válaszokat kapsz. Valaki nevatív/pozitívan gondolja ezt. Most az én válaszom a kettő szélén táncol. Nem értelek..
2012. okt. 28. 16:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!