Nektek errol mi a velemenyetek? SOS
A volegenyem csaladjaval gondjaim vannak.Nagyon furcsa szokasuk van...Peldul ha ott hagyom a tusfurdomet, masnapra, harmadnapra mar ki van furodve(altalaban aposom!!!!!!!!!!!!!!)...noi tusfurdot..!!!!!!!!!.
Ha ott felejtem a koromlakkjaimat, a sogornom addig hasznalja ameddig kifogy.
Egy reggel munkaba indulas elott 5 orakor kerestem a melltartomat.Megkerdeztem a paromat hogy o nem rakta be a szekrenybe, erre azt mondta, hogy nem.Errefel megkerdem a sogornomet, o pedig azt mondja:azt hittem, az enyem...
Ha veszek valami ropogtatnivalot estere, s lerakom az asztalra, estere mar nincs belolle..pedig mindenbol megkinalom oket orokke.
Ha 5 percre kibujok az agybol egy delutani alvas utan, a sogornom megcsinalja az agyat vagyis megveti...s akkor mikor megyek vissza nezem hogy most mi van?
Ilyenkor azt sem tudom mit csinaljak...
Par otlet.eszrevetel, tanacs?...
Nagyon megkoszonnem ha segitenetek...
Koszonom az eddigi valaszokat.
Ellenben nehany hozzaszoloval nem vagyok magamnakvalo.Arra voltam nevelve, hogy ha kapok egy tabla csokit vagy par szem cukorkat, azt osszam meg a testvereimmel es a szuleimmel.Ezert tehat nem tartom onzonek magam.
Es hat nem tudom kit nem zavarna, ha szeretkezes kozben a sogorasszony leull a szamitogep ele chatelni a barataival...mi hiaba mondjuk hogy zavar...pedig tobbszor szoltunk.
Nem lakok nalluk, csak hetvegenkent megyek ki vagy hetkozben egy egy napra...
Es nem tudom, ki hogy van, de szerintem a ruhadarabok nem olyanok, amikrol nem lehet tudni, hogy az enyemek vagy masei.
Engem zavarnak azok a dolgok, amikrol irtam.
Koszonom az eddigi valaszokat es kerek mindenkit, oszinten valaszoljon.Vegulis negativ hozzaszolas is hozzaszolas.
Koszonom.
Meg csak annyi, hogy 2 szobaban vagyunk 6on...amelyikben mi alszunk, abban vannak a ruhasszekrenyek, a masikat a konyhanak is hasznaljak,ott alszanak a tobbiek.Ugyhogy akarhogy elpakolok magam utan, nem tudom ugy elrakni, hogy en tudjanak hozzanyulni...
Nem vagyok rendmanias de masnal biztos nem hajigalom szet a cuccaimat.
jól mondja az egyik kommentelő, ők ilyenek sajnos és nem fognak megváltozni:s
nincs külön 1 kis fiókod amibe bele tudnád tenni a dolgaidat? ha nincs akkor mindent rakj el a táskádba amit használsz és ne vigyél oda körömlakott! a ropit meg az ilyeneket ha megeszik azzal szerintem nincs baj, vagyis nekem is szarul esne de gondolom teis szoktál ott enni! hány éves vagy? mióta vagytok együtt?
amúgy üzenném azoknak az embereknek akik azt mondják h ez a lány a hibás, hogy amíg nem vagytok ilyen szituációba addig lepofátlanozátok meg önzőzitek őt. Ti se örülnétek ha a párotok testvére hordaná a ruháitok és elhasználná pl a vadonatúj drága szempilla spirálotok..
amúgy szerintem mond el a barátod testvérének h álitson magán.
Nagyon koszonom az utolsonak.
En 18 eves vagyok, 2 es fel eve vagyunk egyutt a parommal.Lehet hogy fiatalnak tunok, meg jonnek ilyen kommentek, hogy meg nem lehet komoly a kapcsolatunk, de mindenki azt mondja, sokkal erettebb vagyok korosztalyomnal.
Hat mar nagyon tanacstalan vagyok, mert szegyelem oket megszolitani, nallunk valahogy automatikusan jon, hogy ha a baratom ott is hagyja pl a tusfurdojet, anyum vagy a tesoim beteszik a sekrenyembe, hogy meg veletlenul se hasznaljak, mert tudjak hogy az az ove...
De nalluk maskepp van, nem veszik eszre magukat.S en mar szegyelem mondani a baratomnak is mert o is tudja, hogy milyenek....
Koszonom a valaszokat...:)
szerintem nem attól függ h ki milyen h hány éves. Lehet annál sokkal gyerekesebb is vlki, és érett is.(:
"utolsó" voltam
amúgy megosztom veled hogy én meg 16 éves vagyok. Nem hiszem h gondoltad volna(: remélem h most megtudtad a koromat nem fogsz másképp vélekedni az írásomról
Tenyleg nem gondoltam volna...de jok a meglatasaid..erre pedig buszke lehetsz...Van 1 kozos vonasunk:a korunkhoz kepest erettebbek vagyunk:)...az irasaid alapjan mondom:)koszi a valaszokat.
Es boldog karcsonyt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!