Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Nektek errol mi a velemenyetek...

Nektek errol mi a velemenyetek? SOS

Figyelt kérdés

A volegenyem csaladjaval gondjaim vannak.Nagyon furcsa szokasuk van...Peldul ha ott hagyom a tusfurdomet, masnapra, harmadnapra mar ki van furodve(altalaban aposom!!!!!!!!!!!!!!)...noi tusfurdot..!!!!!!!!!.

Ha ott felejtem a koromlakkjaimat, a sogornom addig hasznalja ameddig kifogy.

Egy reggel munkaba indulas elott 5 orakor kerestem a melltartomat.Megkerdeztem a paromat hogy o nem rakta be a szekrenybe, erre azt mondta, hogy nem.Errefel megkerdem a sogornomet, o pedig azt mondja:azt hittem, az enyem...

Ha veszek valami ropogtatnivalot estere, s lerakom az asztalra, estere mar nincs belolle..pedig mindenbol megkinalom oket orokke.

Ha 5 percre kibujok az agybol egy delutani alvas utan, a sogornom megcsinalja az agyat vagyis megveti...s akkor mikor megyek vissza nezem hogy most mi van?

Ilyenkor azt sem tudom mit csinaljak...

Par otlet.eszrevetel, tanacs?...

Nagyon megkoszonnem ha segitenetek...

2011. dec. 17. 13:01
1 2
 1/18 anonim ***** válasza:
100%

Na engem ezzel a hülye viselkedéssel biztosan az őrületbe kergetnének.

Erre csak 1 jó tanács,,nem kell velük lakni,mert soha nem változnak meg.ők nem fognak hozzád alkalmazkodni.Csak neked kel. A NÓTA VÉGÉN VISÍTVA MENEKÜLSZ MAJD.

2011. dec. 17. 13:14
 2/18 anonim ***** válasza:
100%

Otthon érzik magukat a saját házukban.

Ha zavar, ne hagyj ott semmit, vagy tartsd a párod szobájában a holmidat.

2011. dec. 17. 13:14
 3/18 bánomisén ***** válasza:
88%

Ne hagyj ott semmit, amit vásárolsz, pakold el - egyébként is el kellene -, ha megcsinálja valaki utánad az ágyat, köszönd meg.

Náluk laksz, vagy csak gyakran vagy ott? Ha náluk laksz és ennyire zavaró számodra ez a szitu, akkor önállósodjatok a pároddal, költözzetek külön, ahol senki sem nyúl a cuccaidhoz.

2011. dec. 17. 13:18
 4/18 anonim ***** válasza:
gondolom van külön szobátok,mond meg a sógornődnek hogy semmi köze bemenni a szóbábba,majd ha te úgy érzed hát majd beveted az ágyat a másik ha külön kasszán vagytok akkor úgyis külön péznböl veszed azt a tüsfördöt is helyedbe csak akkor tenném ki mikor fürdesz ha meg fürdőtél akkor tedd el olyan helyre ahol te és párod tudjátok csak,a másik ezeket a párodnak kellet volna a saját családjával le tisztázni hogy a mi a ti dolgotok semmi közük ahhoz,és hogy ezt tarcsák tisztába!
2011. dec. 17. 13:23
 5/18 anonim ***** válasza:
35%
Ez egy rendes család, nincs enyém, tiéd, önzés. Te ugyanúgy használhatsz ott mindent, nem fognak rád szólni. A hiba nem bennük, benned, meg a mai emberek többségében van.
2011. dec. 17. 13:23
 6/18 anonim ***** válasza:
100%
vőlegényed szobájába tedd a dolgokat.am elég furák.
2011. dec. 17. 13:26
 7/18 anonim ***** válasza:
100%
Költözzetek albérletben a vőlegényeddel.
2011. dec. 17. 13:31
 8/18 anonim ***** válasza:

En nem tudnék hozzanyùlni a fiaim jegyesének a dolgaihoz. Ha itt hagy valamit és pl.egy év mùlva jõnne ugyanùgy megtalalna.Volt rà példa.

Neveletlen emberek, bennük van a hiba nem benned!

Egyébként velem is elõfordùlt, hogy a sógornõm a taskamból kiszedte a ruhaimat és felvette a szandalommal együtt. Most mar a férjem lett, de nagyon haragudtam, hogy nem allitotta le a hùgat, és a lakasomban is bement a halószobamba kutatni,amikor nem lattam. Szerencséje volt, de udvaris voltam , legközelebb kapna a fejére.

Rakd el a cuccaidat.

2011. dec. 17. 13:33
 9/18 anonim válasza:
0%
Te vagy a fura!Ha már ott vagy náluk és engedik,akkor meg mi faszér zavar ha meg eszik a ropidat???Vegyél újjat.Neked kell beilleszkedned hozzájuk nem nekük.Be ágyazott?Avval mi a gond?Örülj hogy megcsinálta helyetted.És ha ennyire zavar akkor ne menj át.Vagy vegyetek lakást magatoknak és akkor azt csinálsz amit akarsz.
2011. dec. 17. 19:39
 10/18 anonim ***** válasza:
Semmit se tarts szem előtt, amit csak lehet rámolj el! Ha pedig a magán szférádban kutakodnak, akkor nyugodtan szólj nekik, hogy az a tied. De , ha mindent elöl hagysz, pl a rágcsát, akkor azon ne csodálkozz, hogy eltűnik, lehet nem is sejtik, hogy a tied.
2011. dec. 18. 16:22
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!