Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Anyukám nem lenne igazságos?!

Anyukám nem lenne igazságos?!

Figyelt kérdés

a húgom 14 éves, míg én majdnem 17, és annyi idősen nem engedte anyukám, hogy hordjak magassarkú cipőt, míg tesóm ma hazajött egy 14 centis magassarkú csizmával...de ez még sok mindenben megmutatkozik, pl tesómnak van 7 hónapja kapcsolata, és a kisfiú minden nap itt tenyészkedik, a mi engem nagyon idegesít, és anyukám meg csak örül neki, de viszont az én pasijaim soha nem szimpatikusak, és nem is tetszenek neki, pedig a tesóm pasija se jobb, mint azok, akiket én hozok haza. a fiú minden nap, hétköznapokat is beleértve, itt van kb este 22:00-ig. Nem tudok bugyiban itthon ülni, meg törülközőben, mert akkor anyu kiabál, és leszid hogy mit képzelek magamról. A tesóm nagyon féltékeny is, és ha ránézek a fiúra, már füstöl. Mit tegyek, hogy tudjak érvényesülni ebben a családban? Ja és az apukámról még nem is meséltem. Ő szinte soha nincs itthon, mondjuk ennek részben örülök, de amikor itthon van, akkor is állandóan arra törekszik, hogy idegesítsen

engem. Állandóan porszívózik, amikor nézem a tv-t, és a kedvenc műsoraim mennek. Olyan, mint egy 6 éves, és a hobbija, hogy mások agyára menjen. Én se vagyok tökéletes, de úgy gondolom, hogy ebben a családban én vagyok a legnormálisabb, és nekem vannak a legjobb testi adottságaim is. Az eszem is sokkal jobb, mint anyukámnak és apukámnak, illetve tesómnál is jobb, még se tudok kiemelkedni. Meg van a családban a hierarchia. A mellem kicsi, és mindig ezzel kötekednek anyukám, meg a tesóm, mert nekik nagy dinnyeföldjük van. HA átjönnek vendégségbe, akkor apukám mindig elalszik, és nagyon illetlen, nem is értem, miért vannak barátaik a családomnak. Mindig beadja apukám az unalmas fejet, és minden este, kb 21:00 de van hogy hamarabb is, bealszik a kanapén. Mit tegyek, én már nem tudok ebben a családban élni. ui: a nagyszülők is reménytelenek.

2011. nov. 19. 13:13
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Szegény gyermek. Mit szólnál ahhoz, hogy mondjuk még a kedvenc műsoraid előtt felporszívózol TE, és akkor apukád ezzel nem tud idegesíteni?

Szerintem ez beválna.

2011. nov. 19. 13:20
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Mutass képet magadról, és majd eldöntöm kinek jobbak a testi adottságai :D A kis mell nem feltétlen baj
2011. nov. 19. 13:25
 3/9 anonim ***** válasza:
Mond meg huginak ha enyire felnőttnek érzi magát huzzon el dolgozni is,aynukádra nézve szégyen ez sajnos,komolyan mi van ma hogy a 12 13 14 éves lányok fiuk a szülők fején ülnek.K-rválkodnak fényes nappal,úgy járnka suliba,mint ha a sarokra mennének ,cigizve piázva esnek haza éjjel.A szülők hibája,egy saller kéne,meg fegyelem.A végén húgod odaköltöztei a psiját hozzátok.
2011. nov. 19. 13:35
 4/9 anonim ***** válasza:
53%
beképzelt hisztis pics.a vagy
2011. nov. 19. 14:51
 5/9 anonim ***** válasza:

"a 12 13 14 éves lányok fiuk a szülők fején ülnek."

Ez mondjuk nem csoda, mivel ők vállalták a gyerekeket, KÖTELESEK eltartani is őket. Az, hogy a nevelés nem megy, másik probléma, az is a szülők felelőssége. Nekem senki ne mondja, hogy a barátok is fontos szerepet játszanak, mert érdekes, én mindig meg tudtam válogatni a barátaimat, soha nem lettem kinézve egy társaságból sem, ha nem kértem azt az egy szál cigit, vagy az egy korty piát.

Amúgy kedves kérdező, ez "természetes", hogy a húgodnak nem tiltanak annyi mindent. Az én húgom most 13 éves, én emlékszem, anno még azért is könyörögni kellett, hogy fényes nappal elmehessek görkorcsolyázni a barátnőimmel, ő meg nyugodtan mászkálhat már.

Te első gyerek vagy, az, akit jobban féltettek, mert nem tudták még, mi hogyan működik.

Valóban nem normális, hogy a tesód 14centis magassarkú csizmában akar járni, de valószínű nem is fogja sokáig hordani, mert az minden nap baromi fájdalmas. Ráadásul ezek nem a havas időre lettek kitalálva.

Az sem normális, hogy ott van nálatok a barátja egész nap, na de még szép, hogy nem sétálhatsz el előtte bugyiban. Nincs saját szobád? Becsukod az ajtót, és annyit meztelenkedsz, meg műsorozol, amennyit akarsz.

A szöveg többi részéről nem mondok semmit, baromi gáz, hogy így lenézed a szüleidet... 17L

2011. nov. 19. 15:08
 6/9 anonim ***** válasza:

Enyhen szolva egy ontelt leanyzo sorai ezek. Fogadd el a csaladodat, de onmagadat is, s igy mar a helyzetedet is. Tudnodd kell, hogy a szuleid, akik felneveltek, s ha ugy erzed, hogy ez igy neked nem felel meg, akkor meg egy par evet kell alkalmazkodnod, turnod, aztan mar lehetoseged lesz arra, hogy elkoltozz.

Hibasak a szuleid, mivel elkenyeztettek, pl. a papad, aki porszivozok, helyette kikapcsolja a TV-t,s es a lanyra bizza ezt a testhez allo feladatot, s igy mar nem lenne felesleges idod, amikor a csaladtagjait kritizalod pl.

A hugod eseteben szinten helyes, hogy a ffiu megy oda, mivel egy ekkora gyermek inkabb a szulo elott legyen, s igy ott van, es nem az utcan, es nincs veszelyben pl.

2011. nov. 20. 08:08
 7/9 anonim ***** válasza:

Mindenki osztja itt a kérdezőt,de úgytűnik csak engem háborít fel hogy 14 éves lány hazaviheti a pasiját,és 14 centis csizmát hordhat.Aki szerint 14 évesen helyes hogy oda jár a pasija ,annak gratulálok.Tanuljon inkább rá ér a fiuzással,ennyi idősen mi még babáztunk,jó hogy nem a szülőnek kötelessége lenne szobát biztosítani a 13 14 éveseknek,ne hogy már az utcán csinálja alapon.Normális szülő gyereke nem lesz ribi és 14 évesen nem hord derékig érő csizmát.

De hát mit várunk a holló nem vájja egy másik holló szemét,a sok tiniribi egymást védi.

2011. nov. 20. 18:58
 8/9 anonim ***** válasza:
Nem, nem normális hogy 14 évesen a pasija ott van egész nap, nekik se jó mert a sok értéktelen idő elfonnyaszt egy ilyen bimbózó kapcsolatot. Bizonyos fokig egyetértek veled, ugyanakkor szerintem sincs semmi akadálya hogy te is porszívózz. Szerintem viselkedj felnőttesen, és próbálj meg beszélni a szüleiddel a hugi miatt. Ne azzal gyere nekik, hogy neki miért szabad, hanem hogy téged zavar a fiú, és itt nyugodtan megindokolhatod, hogy nem tudsz tőle tanulni, pihenni és nem érted miért jó hogy itt van egész nap. Engem egyébként a nagyanyám mióta kinőtt a cicim baszogat hogy mekkora mellem van és ez milyen közönséges, meg hogy belelóg a tányérba...
2011. dec. 1. 01:15
 9/9 eszta41 ***** válasza:

Háát hallod... nem is tudom miért sajnáljalak jobban. Az eddigi néhány kommentért, vagy a történetedért.

Nagyon meglepett, hogy apukád porszívózik. Lehet, hogy maradi vagyok, de ez nálunk női munka. Ezen még mindig nem tértem magamhoz.

Anyukád Téged cikiz a melleid miatt??? Milyen anya az, aki így viselkedik a lányával? Biztatnia és bátorítania kellene.

Nem normális dolog, ha a 14 éves húgodnak ott van állandóan a barátja. Minek is egy 14 évesnek barát...???

Én elhiszem, hogy Te vagy a legnormálisabb a családban. Kiemelkedni egyenlőre nem tudsz. Annyit tehetsz, hogy tanulsz kitartóan és nemsokára önálló életet élhetsz. Addig pedig gyűjtsd a tapasztalatot, hogy milyen családot nem szeretnél majd a te gyermekeidnek!

2011. dec. 1. 23:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!