Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Zavarna, ha anyósod úgy jönne...

Zavarna, ha anyósod úgy jönne át hozzátok, hogy előtte nem szól oda nektek? Van egy 15 hónapos kislányunk is.

Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 19:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
Szerintem meg a bejelentkezősdi valamiféle urimánia!. HA valaki kedvelünk ne adj Isten szeretünk is az soha nem jön váratlanul , soha nem ér felkészületlenül a látogatása. Persze egyeztetés hahhaa .. Nevetséges. Éjjel, ugysem jön hacsak nincs baj, nappal meg soha nemzavarha jön valaki nálam .. pláne ha rokon. meg egyébként is hol van az az emberszeretet?NAgyon elment a világ a pénz hajhászása közben nem érünk rá társainkra se Szégyen!
2011. nov. 1. 18:50
 22/31 anonim ***** válasza:
Mi az hogy nem megy feleslegesen? Ha hozzám jön soha nem érzem úgy h feleslegesen jönne ha csak pár szora is...Mekkora egy arc lehetsz .
2011. nov. 1. 18:51
 23/31 anonim válasza:
Például netán ha nincs itthon senki, mert ugye nem ülünk egész nap itthon, hogy hátha jön az anyós, vagy valaki, akkor ugye feleslegesen fárasztotta magát, egyszerűbb lett volna, ha előtte ránk csörög, hogy itthon vagyunk e? Mielőtt ítélkezel meg kéne tanulni értelmezni a mondatot! Amúgy én csak a kérdésre válaszoltam, hogy nálunk így működik, és ebből senki nem csinál problémát már 10 éve! Ha máshol másként megy a dolog, és bevált, akkor azt kell csinálni, nem vagyunk egyformák. Nem értem miért kell ez miatt belemenni személyeskedésbe!
2011. nov. 2. 13:07
 24/31 anonim ***** válasza:
100%

egyetértek, vendégeim is lehetnek vagy csak simán nem vagyok otthon, de lehetek beteg is

nem egy háztartásban élünk, illik szólni

az ember úgy készül szabadidővel, kajával, házimunka beosztásával

olyan kevés szabadidőnk van, muszáj tervezni ateendőket

2011. nov. 2. 13:11
 25/31 anonim ***** válasza:
Engem az is zavarna, ha anyám jönne át anélkül, hogy szólna. 4 hónapos babánk van, elég rendszeres életciklussal, így pl. fürdetéskor hiába jön hívatlan vendég, nem öntöm ki miatta a gyereket.
2011. nov. 3. 13:19
 26/31 anonim ***** válasza:
4 hónapos babától nem áll meg az élet. ha éppen fürdik a baba, anyós majd leül és vár. vagy jöhet segíteni. ne legyetek már ennyire rugalmatlanok. egyébként meg mindent meg lehet mondani UDVARIASAN. kedves anyós, most nem alkalmas, éppen takarítunk/megyünk el stb. akkor biztos nem fog bemenni. meg kell kérdezni, mit akar, majd visszajön később. ha meg nem zavar, tud segíteni:jaj, anyós, de jókor jött, meg tudná fogni a babát? :D
2011. nov. 3. 14:06
 27/31 anonim ***** válasza:
Igen, ezt, amit írtál, kedves utolsó, mind le lehet fixálni telefonon. És nem azért költöztem el otthonról, hogy bárki anyja a nyakunkon legyen, mert igen, van hogy nyűgnek érzem a kedves mamákat.
2011. nov. 3. 15:36
 28/31 anonim válasza:
Mi egy házban élünk, csak külön bejárattal. Sajnos akár mikor képes KOPOGÁS NÉLKÜL berontani az ajtón és rögtön kiabálni valakiért, miközben 11 hónapos a kislányom. Ha szólok neki, hogy ilyet ne csináljon, akkor fenyegetőzik... Beszéljétek meg, hogy szóljon, hogy jön, mint mindenki. Nem biztos hogy mindig ráértek... Sok sikert!
2011. nov. 6. 23:33
 29/31 anonim ***** válasza:
Esetleg becsukhatnád a bejárati ajtót. Nálunk a szembeszomszéd pofátlanodott el, azóta zárjuk. Kopogjon, aztán eldöntöm, ráérek-e vagy sem. Mindig van olyan helyzet, hogy nem tudsz futni, mert mondjuk a pelenkát cseréled.
2011. nov. 7. 12:26
 30/31 anonim ***** válasza:
nállunk ha kell ha nem midig váratlanbol toppan be nem szol egyszer sem s utánna megvan sértödve ha ninc jo fogadtatás mert neki haszon élvezeti joga van a házra ki se lehet csukni akkor vesszük mindig észre ha már dörömböl topog vagy kopog s ki tudja miota halgatozott már van szép nagy háza s csak egy tanya ez mégis szo nélkül járkál amugy sem vagyok vele joban kákán is csomot keres ha van kedved beszélgetni irj privi üzenetet.....
2012. febr. 28. 13:12
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!