Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Zavarna, ha anyósod úgy jönne...

Zavarna, ha anyósod úgy jönne át hozzátok, hogy előtte nem szól oda nektek? Van egy 15 hónapos kislányunk is.

Figyelt kérdés
2011. okt. 28. 19:54
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
Engem zavarna. Igenis illik odaszólni. Még a saját anyukámhoz sem megyek oda úgy, hogy nem hívom fel előtte, még ha csak annyi is, hogy 5 perc múlva ott vagyok.
2011. okt. 29. 19:47
 12/31 anonim ***** válasza:
20%
Ha nem vagyunk kimondottan rosszban, miért zavarna? Ha 15 hónapos gyereked van, valószínű otthon vagy vele, nem érsz rá? Mi nem vár meg? A szomszédnak is be kell jelentkezni, ha átugrik kérni egy tojást vagy valamit?
2011. okt. 29. 20:02
 13/31 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon is zavarna. :P Lelkileg nem tudnék felkészülni rá. :)
2011. nov. 1. 02:49
 14/31 anonim ***** válasza:
60%
Egyáltalán nemzavar ha feljön anyósom ,hisz az emberi kapcsolatokat ápolni kell. Amúgy meg a előzetes bejelentésekről meg csak anyit, hogy nem a hivatalba megy h bejelentkezzen, Régen nem volt telefon és az emberek öszetartottak. HOgy lehet valaki enyire Önző és kényelmes ! nem értem...Bezzeg ha baj van jól jön a segítség ugye? szégyen h ilyen emberek vannak... (még h bejelentkezni.(((
2011. nov. 1. 09:44
 15/31 anonim válasza:

Akik ezt a sok bejelentkezési idétlenséget összehordták, azok valószínűleg még nem éltek az ötvenes, hatvanas években, amikor még vezetékes telefon is alig volt az országban. Ha akkor nem volt baj, hogy előzetes bejelentés, netán előzetes engedély kérés nélkül érkezett az anyós, akkor most mi a jó fene változott?

Az a kérdés, hogy jó viszonyban vagy-e az anyósoddal, vagy nem. Ha jó viszonyban, akkor nem érdekes, hogy váratlanul beállít. Ha meg nem, akkor korrekt módon beszéld meg vele, hogy mi az elvárásod.

2011. nov. 1. 12:14
 16/31 anonim ***** válasza:
erőteljesen zavar, még akkor is, ha szól előtte
2011. nov. 1. 14:21
 17/31 anonim ***** válasza:
Talán egy kis önértékelés segítene nem gondolod? Nem biztos h mindig az anyósban a hiba.Én ha a fiát szeretem tisztelem és szeretem az anyukáját is. És egy így normális.Soha nem zavarna ha feljön sőt! Hívom is ...
2011. nov. 1. 14:53
 18/31 anonim ***** válasza:

persze mert a te anyósod nem az én anyósom

nem ismered őt, sem a szitut, amibe miatta kerültünk, szal hagyjuk az önértékelésemet

2011. nov. 1. 14:54
 19/31 anonim ***** válasza:
Értem én , persze h nem ismerem de elhiheted h engem sem szeretett az anyosom sőt csúnya szoval élve meg is akart verni egy ideig.) de aztán próbáltam közeledni hozzá sok sok emailt irtam neki meg üzeneteket küldtem a párommal h engem zavar h nem fogad el és h legyünk jóban.Aztán egyszercsak azzal jött a párom az anyukája feljönne kicsit ha nem haragudnék érte. És örültem h végre ez is ejött! Egy szó sem esett a rég történtekről Új lappal indítottunk.Próbálok jó lenni hozzá és észrevettem h megváltozott, ha beteg vagyok felhív , hogy vagyok és érzem h valoban aggódik . Anyám nem aggódik anyit:( Bocsi nem bántani akartalak
2011. nov. 1. 15:47
 20/31 anonim válasza:
Mi teljesen jó kapcsolatban vagyunk, sőt nem is lakunk egymástól messze, még is mindig ideszól ha jön, meg mi is odaszólunk. Ez valahogy nálunk alap, egyrészt nem állít be az ember váratlanul, másrészt meg nem megy feleslegesen. Amúgy is ingyen telefonálunk egymás között! Szerintem egyébként a mobil előtti világban is leegyeztették valahogy a látogatásokat, mert ez valahogy így a normális!
2011. nov. 1. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!