Mit szólnátok egy nálatok 20 évvel fiatalabb féltestvérhez?
nem elképzelhetetlen...
13 éves vagyok, a bátyám 26 éves, az egyik nővérem 30, a másik kettő több mint 35, és ŐK teljesen elvannak... inkább a féltesódnak lesz rossz...
én is tizen-huszon évekkel vagyok fiatalabb, mint a féltesóim, és 13 évesen hat unokaöcsém van, meg egy unokahugom lesz nemsokára... nemtom, sztem neked semmi bajod nem lesz belőle, am meg nemrossz, ha van az embernek egy tesója, én is tök jókat beszélgetek a tesóimmal, meg a nővérem még régebben játszott is velem, még neki is tetszett...
mondjuk a mi családunk az bonyolult eset, éas lehet, h ezt mások nem így látják, ahogy én, én is jobban örültem volna, ha tíz évvel hamarabb születek...
de mondjuk szerintem ha apukád ettől boldog, akkor ne beszéld le róla...
bocsi a sok szövegét, azért remélem, segítettem :)
17 ev van koztem es a feltesom kozott.
Aranyos, nem tehet rola- az nem tetszik ahogy felrenevelik.
Jah es am amikor 1 honapos volt elmentek szilveszterezni es valtva vigyaztunk a kicsira nah az milyen... Azt hittem beszarok egy egy honapos babaval tok benan otthagytak a szallason es elkezdett sirni, de sikerult lenyugtatni...
Mindenesetre rolam tudjak h nem pesztralok, eljatsszok neha vele de nem nonstop.
Nem hiszem hogy sokat fogsz vele foglalkozni.. oké babusgatás stb.
De azt most megmondom igazán nem fogjátok egymást ismerni..40 évesen lesz ő 20.. nem sok közös téma.
De legalább lesz egy tesód =)
Mindenképpen akadályozd meg!
Én 12 éves vagyok!2 hete született féltestvérem. aZTÁN MIKOR KINYILVÁNÍTOTTAM MÉG A KÓRHÁZBAN KIABÁLVA ő nem a testvérem ő csak egy hülye patkány azóta csak őt szeretik anyám ugyan úgy szeretett de a mostoha apám kitett aztán az utcára és azt mondta menj a nagyanyádhoz te nem kellesz a családunkba!Betelt a pohár. Éjszaka visszamentem és az egész gyerekszobát 500000 ft-ot érő szobát törtem zúztam az egészből csak egy nagy porfelhő maradt.most anyám mindenképpen vissza hívna de nem megyek! a nagyitól azóta kaptam egy saját lovat és egy kiskutyát meg tengerimalacokat beláttam sokkal jobb így a sorsom mint úgy. persze még a végén mindegyik postaládába bedobáltam a mostaha apám képét azzal a szöveggel megölt egy pesti nőt. a végén kijött a rendőrség is hozzá végül szakítottak anya hozzánk költözött a mostoha magával vitte a gyereket!
happy end
Kedves utolsó ! Neked tudod mi hiányzik, két nagy atyai pofon !
Kérdező, miért lennél rossz ? Apukádnak ugyanúgy gyereke maradsz, ráadásul már felnőttél. Egyáltalán nem kell vigyáznod ha nem akarsz a kis tesódra, főleg, hogy nem is egy háztartásban éltek gondolom . De ha igen, akkor egy két alkalmat ki lehet bírni, de nem várhatják tőled, hogy te legyél a babyszitter. Szerintem elég érett vagy ahhoz, hogy ezt apuddal leülj és megbeszéld.
Én sosem örülnék neki ... :O
szerintem egyálltalán kifog tagadni az életéből 21 évesen vele meg a 4 éves féltesómmal laktam végül egy napon...itt a kulcs kapsz tőlem egy kocsit húzz inenn...
...és mindennek vége...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!