A barátnőm elveteti a gyermekemet. Nem a pénz az oka! "Nem képzelem, tönkreteszi az életét?! Alig várom, hogy a lányom idősebb legyen". Tudja, nekem ez az álmom! Egy hete nevekről vitáztunk. Egyik napról a másikra változott! Hogy dolgozzam fel?
Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 22:05
31/43 anonim válasza:
Valami törés érhette, vagy sokan leakarjàk beszélni a szülésrõl. Mindenesetre ha a kislànyàról igy beszél ne erõltesd, hogy megtartsa. Azzal a babàval türelemmel és odaadàssal kell fglalkozni.Jobb ha vàltasz, ha gyermeket akarsz.
32/43 anonim válasza:
A babàra nézve nagyon veszélyes és nem is szabad igazàból. Ha megszületne,akkor màr nincs probléma,hogy megvizsgàljàk ki az apa.
33/43 A kérdező kommentje:
Ha elveteti a babát,akkor szerencsétlennek már nem fog fájni.Nem tudom, lehet-e nyolchetes magzattal ilyet csinálni. De ezt már mások is említették.
2011. szept. 29. 22:48
34/43 anonim válasza:
De tényleg, mi okozhatta ezt a törést benne? Ő csak így eldöntötte, hogy nem akar gyereket? Egyik napról a másikra? Nem kérdezted, h mi a fene ütött belé?
35/43 A kérdező kommentje:
Kb: 72 óra sem telt el.És esküszöm,hogy nem tudom mi változott!
2011. szept. 29. 22:50
36/43 anonim válasza:
Nem lehet, h tényleg az exétől van a gyerek, ő ezt tudja, és ezért akarja elvetetni? nehogy rájöjj, h megcsalás van a dologban.. Most kapálózik a gyerek ellen kézzel lábbal, aztán meg 1-2 év múlva beadja neked azt a dumát, h mégis csak szeretne gyereket.
37/43 anonim válasza:
Vagy csak simán nem akarja. Senki nem gondolta még meg magát soha, anélkül, hogy meg tudná magyarázni?
Ha a már létező lányáról is így beszél, és a gyereket "élet-tönkretevőnek" hívja, lehet, hogy tényleg jobb, ha nem szüli meg.
38/43 A kérdező kommentje:
Erre én is gondoltam, hogy a kedves EX!A családsegítőnél is cseles volt. Úgy volt, hogy együtt megyünk be. De nekem más időpontot mondott. Fura az egész!!!!!
2011. szept. 29. 22:56
39/43 anonim válasza:
Egy ilyen kapcsolatba a gyerek nem hiányzik,valószinű hogy az exéé,akkor is vállalod?
40/43 A kérdező kommentje:
Nem vállalom így.
2011. szept. 30. 00:04
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!