A barátnőm elveteti a gyermekemet. Nem a pénz az oka! "Nem képzelem, tönkreteszi az életét?! Alig várom, hogy a lányom idősebb legyen". Tudja, nekem ez az álmom! Egy hete nevekről vitáztunk. Egyik napról a másikra változott! Hogy dolgozzam fel?
Miért támadjátok a kérdezőt?? Kétségbe van esve, mert fél, hogy a párja elveteti a közös gyermeküket.
Nem értem, én nő vagyok, de nem érzem azt, hogy a férjemé kevésbé lenne a bébink attól, mert az én méhemben növekszik. Ergo, neki ugyan annyi joga van dönteni, hogy szeretné e a babát, vagy sem. Az övé ugyan annyira, mint az enyém.
Nálatok nagyon sok részletet nem tudok. Pl mióta vagytok együtt, mennyire komoly a kapcsolat, miért nem akar többet szülni a párod..stb. ha neked a gyerek az álmod, akkor miért vagy egy olyan nővel, aki soha többet nem akar szülni?
Mi házasok vagyunk, és tudom, hogy ez sem készpénz, de mivel komolyan gondoljuk a dolgokat, és együtt tervezzük a jövőnket, így nem érzek bizonytalanságot a babavállalás terén.
Ha ti kevés ideje vagytok együtt, vagy nem komoly a kapcsolat, akkor megértem, hogy tart a párod attól, hogy ugyan úgy fog elsülni a dolog, mint a lánya apjával.
Abból a nyilatkozásából pedig, hogy már alig várja, hogy felnőjön a lánya, arra tudok következtetni, hogy neki nyűg volt a leányzó, amíg pici volt. Biztos nem tervezett baba volt.
23 éves kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!