Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A barátnőm elveteti a gyermeke...

A barátnőm elveteti a gyermekemet. Nem a pénz az oka! "Nem képzelem, tönkreteszi az életét?! Alig várom, hogy a lányom idősebb legyen". Tudja, nekem ez az álmom! Egy hete nevekről vitáztunk. Egyik napról a másikra változott! Hogy dolgozzam fel?

Figyelt kérdés
2011. szept. 29. 22:05
1 2 3 4 5
 21/43 anonim ***** válasza:
86%
Csak azt nem értem, hogy miért vàrt eddig. Csak nem ùjra kialakulóban van a kapcsolata az exel?Tudod meg lehet érteni, mert az exe is elhagyta.
2011. szept. 29. 22:32
 22/43 anonim ***** válasza:
87%
Szereti a lányát,szeretni fogja a születendő babát,mert szansos hogy nem,és akkor mit csinálsz?
2011. szept. 29. 22:33
 23/43 anonim ***** válasza:
86%
Tulajdonképpen biztos vagy benne, hogy tied a baba?
2011. szept. 29. 22:33
 24/43 A kérdező kommentje:
Az exe még megis csalta. Azért várt eddig, mert az elején még eljátszott a gondolattal, hogy megtartja. Egyik pillanatról a másikra lett negatív a válasza!
2011. szept. 29. 22:34
 25/43 anonim ***** válasza:
84%

Miért támadjátok a kérdezőt?? Kétségbe van esve, mert fél, hogy a párja elveteti a közös gyermeküket.

Nem értem, én nő vagyok, de nem érzem azt, hogy a férjemé kevésbé lenne a bébink attól, mert az én méhemben növekszik. Ergo, neki ugyan annyi joga van dönteni, hogy szeretné e a babát, vagy sem. Az övé ugyan annyira, mint az enyém.

Nálatok nagyon sok részletet nem tudok. Pl mióta vagytok együtt, mennyire komoly a kapcsolat, miért nem akar többet szülni a párod..stb. ha neked a gyerek az álmod, akkor miért vagy egy olyan nővel, aki soha többet nem akar szülni?

Mi házasok vagyunk, és tudom, hogy ez sem készpénz, de mivel komolyan gondoljuk a dolgokat, és együtt tervezzük a jövőnket, így nem érzek bizonytalanságot a babavállalás terén.

Ha ti kevés ideje vagytok együtt, vagy nem komoly a kapcsolat, akkor megértem, hogy tart a párod attól, hogy ugyan úgy fog elsülni a dolog, mint a lánya apjával.

Abból a nyilatkozásából pedig, hogy már alig várja, hogy felnőjön a lánya, arra tudok következtetni, hogy neki nyűg volt a leányzó, amíg pici volt. Biztos nem tervezett baba volt.

23 éves kismama

2011. szept. 29. 22:35
 26/43 A kérdező kommentje:
Tulajdonképpen nem vagyok benne biztos.De nem is akarok gyanúsítgatni.Egy nyolchetes magzatnál kiderithető ki lett volna az apa?
2011. szept. 29. 22:36
 27/43 A kérdező kommentje:
Szóval: Szeptemberben lettünk egy évesek. Elvan jegyezve a leányzó. Ezt velem is most közölte, hogy nem akar többet szűlni! Eddig akart. Mi változott?Fogalmam sincs.
2011. szept. 29. 22:39
 28/43 anonim ***** válasza:
60%
Ha kiderül hogy nem te vagy az apa, hagyd ott! 2,5 fél éves a saját kislánya és már azt várja hogy felnőtt legyen? Ez nem túl szép, lehet nem való neki az anyaság, ha így van többet érdemelsz, egyszer élsz ne feledd!
2011. szept. 29. 22:40
 29/43 anonim ***** válasza:
78%
Meg lehet csinàlni a vizsgàlatot, de veszélyes nagyon.
2011. szept. 29. 22:41
 30/43 A kérdező kommentje:
Kire nézve veszélyes?
2011. szept. 29. 22:42
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!