Mit gondoltok a Hadúr névről? Adnád a gyerekednek?
nem értem a logikai kapcsolatot. magyarázzátok el: ha Kissné Eperkét kiröhögik a tárgyalóteremben/osztályteremben, az miért jelenti azt, hogy Kovács Hadúrt nem fogják?
ha majd nevet választok a gyerekemnek, nem az lesz a cél, hogy a Fahéj, vagy Szines névnél csak egy fokkal legyen jobb
nekem végülis tetszik. Igazán erős fellépést kölcsönöz. Becézheted is hogy Hadi, vagy Duri.
Csak az a baj vele, hogy egy idő után lehet megváltozik a véleményed, pl ha a gyermekedre nem fog illeni, vagy meg mert túl illik.
Mi egy pár hónapig Hadnagynak becéztük a fiamat, mert olyan kemény volt vele az élet kisbabaként. Azóta soha nem mondtam neki.
Most ha arra gondolok hogy a férjem neve Hadúr lenne, akkor egy vakmerő, megállíthatatlan elszántsággal rendelkező embert képzelnék el. Ami sokszor igaz is rá:) pedig őt Istvánnak hívják, ami koszorút jelent, hát itt nem a virágkoszorúra hanem babérra gondolnak:) Úgyhogy én inkább az Istvánt ajánlom neked (abban is van bőven erő), nem hiába lett az első királyunk neve:)
lemaradt, hogy van még sok név ami ehhez hasonlít, de jobban elfogadott, és sugározza az erőt, vakmerőséget, dominanciát. És mivel fiúhoz nézed, szerintem ez teljesen ok.
Pl bármelyik volt császár neve, jelentősebb magyar hadvezérek, királyok, fejedelmek...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!