Mit gondoltok a Hadúr névről? Adnád a gyerekednek?
Figyelt kérdés
2011. szept. 7. 19:26
91/111 anonim válasza:
A cikizés csak megerősít,megtanulja hogy védje ki a támadásokat.
92/111 anonim válasza:
Vagy egy életre lelkibeteg lesz... Ismertem olyat, akit nem acélozott meg a cikizés. Később szakemberrel tudta csak feldolgozni.
93/111 anonim válasza:
Nekem már tetszik a név.Most komolyan.
94/111 anonim válasza:
Nekem is kajak tetszik, de azért nem adnám a gyereknek, max. csak úgy ha van mellette egy második név, egy hétköznapibb is, hogy ha akarja, azt is használhatja.
95/111 anonim válasza:
XY Hadúr Ádám.
Ádám mentő név
A Hadúr nekem nagyon tetszik:)
96/111 anonim válasza:
Jó név, a kockák közt tuti befog vágódni.
97/111 anonim válasza:
Nem hiszem, hogy valaki a neve miatt lelki beteg lenne, és egyébként is a gyerek természetén fog múlni, hogy csúfolják e. Ha olyan természetű, akkor nem a neve, de más miatt ugratják. Ha pedig bevágódós gyerek, akkor pedig mindegy szinte a neve.
98/111 anonim válasza:
Nem is úgy gondoltam, hogy a neve miatt lesz lelkibeteg. Neki az természetes lesz, mert kezdettől fogva azt hallja. De ha cikizni kezdik és nem tudja kezelni, attól érezheti magát rosszul.
99/111 A kérdező kommentje:
Amióta nem írtam, rengeteg helyen jártam.. Sok furcsább nevet hallottam, mint a Hadúr. :) És még mindig nagyon tetszik.
2011. okt. 1. 18:45
100/111 anonim válasza:
Kezeltesd magad, majd elmúlik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!