Mit gondoltok a Hadúr névről? Adnád a gyerekednek?
A kérdező kommentje:
Remélem, hogy a gyerekem nem postás vagy lakatos lesz. :D
Ja, hogy sznobnak teccik lenni, és abból is az idiótábbja!
Kedves Kérdező!
Véleményem a következőnek fog tűnni: cinikus, bicskanyitogató és sértő.
De nem annak szánom, tessék olvasni a sorok közt, csak elkalandozok és tessék velem kalandozni ha van kedve.
Akármennyire is kötöd az ebet a karóhoz /mert úgy látom ez már részedről jól megvédett és eldöntött kérdés/ sajna senkinek sem a MTA és egyéb történelmi dolgok fognak eszébe jutni e név hallatán. De ha cetlit ragasztasz a kölyök homlokára talán egyszerűbb dolga lesz...
Erről kétféle szülő jut eszembe: az egyik a megalomániás, aki a gyerekén keresztül /is/ akar valami nagyot alkotni, a másik meg a kissebrendű érzéssel küszködő, aki valami rettentő különlegessel akarja a kis porontyát kiemelni a szürke gyerektömegből.
Most lehet ellenkezni és védekezni vagy engem ledarálni de akárhogy is csűrjük a dolgot a cselekedeteinkre úgy néznek mások, mint saját magunk kivetítésére.
Egyes szülők elfelejtik, hogy a gyerek egy önálló személyiség és ha tudatosan nem is fogalmazódik meg a szülőkben, legbelül ott van egyfajta birtoklási vágy, az én gyerekem én tulajdonon nahát milyen érdekes lenne ha...
és azt csinálok vele, amit akarom mert az egyém ÉN vagyok az anyja!
Elfelejtik, hogy a gyerek felnő, leválik, éli a saját életét. Talán majd azt is Te fogod meghatározni, hogy mi legyen?
Csak nehogy postás vagy lakatos! Mert? Mi a probléma?
Tisztességes meló igaz a postásokat nem fizetik meg ez eddig oké, hogy ne menjen annak de egy lakatos meg jól keres / csak saját tapasztalat / mert szakemberhiány van. És ettől még tisztességes emberek! Ez a munka nem szégyen.
Ez mind egy sznob és kivagyi beállítottság már megbocsáss!
Ősi név, ne legyen postás és egyéb kismelós!
Öltönyös nagyember lesz Hadúrkából, aki mama pici szemefénye lesz, társai által kellőképpen összetaposott lelkivilággal, és kellőképpen lenéző más egyszerű melósokkal szemben mert nyilván ezt adod majd neki tovább. És egyszer Hadúrka kikezd egy nővel na az lesz a szép egy ilyen mamával a háta mögött, mert ugyi ő se lehet majd egy egyszerű postai alkalmazott vagy közértes.
Hát már most sajnálom a kiskölyköt.
Na ha egy egyszerű közösségi oldalon ezeket kapod képzeld mit kap majd az a szerencsétlen élő adásban.
Mégegyszer bocs tényleg nem sértegetni akartalak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!