Mit gondoltok a Hadúr névről? Adnád a gyerekednek?
Ja te még tegyél rá még egy lapáttal! Had csúfolják a neve miatt is,vagy csak a neve miatt. De ne legyen igazam!
2011. szept. 7. 19:51
kedves kérdező, utolsó hozzászólásodra modnanám, hgoy: Ott a pont.
Bármilyen nevet adsz, a gyerekek úyis találnak valamit, amivel kínozhatják. Csak ebben az esetben könnyebb dolguk lesz.
Többieknek:Nekem sem tetszik, de azért szerintem nem annyira rettenetes, hogy ezért meg kéne lincselni a kérdezőt!
2011. szept. 7. 19:52
23/111 A kérdező kommentje:
Milyen borzalmas jelentésről beszélsz? Azt jelenti, hogy védőisten... Kva borzalmas.. tényleg :D
Csak az a gond hogy senki nem a név jelentésével foglalkozik elsőnek!
2011. szept. 7. 19:54
25/111 A kérdező kommentje:
Ezzel tisztában vagyok, nem is ezért írtam. Csak borzalmas jelentésről írt az egyik válaszoló.. És szerintem egyáltalán nem borzalmas a jelentése..
Hadúr? Nekem hadvezér a jelentése. Nem védőisten. És én az olyan jelentésére gondolok, ami az embereknek eszébe fog róla jutni. És ez fog, kb. mintha egy zsarnok gonosz embernek akarnád nevelni. Vagy mintha apuka totál katonamániás lenne...pff...szörnyű! Akármit is mondasz, ha ennyi embernek borzalmas, akkor az életben is mindenki ezt fogja gondolni. Előre sajnálom szerencsétlent...
2011. szept. 7. 19:55
ez egyáltalán fiú vagy lány név? :D borzalmas. és mi a bajod a postásokkal?
2011. szept. 7. 19:56
Hadi becézés..Hát furcsa.. Nekem erről a becézésről a hadi fogoly...ezek jutnak eszembe. Kérdező! Remélem, abba is belegondoltál, hogy a gyereked felnő és akkor mi lesz, ha nem tetszik neki a név, amit adtatok neki?! Nem lepődnék meg rajta, ha megváltoztatná a gyerek a nevét, amint felnő.
2011. szept. 7. 19:57
Hát akármi a jelentése, a hangzása borzalmas.... Engem is a nevem miatt szívatnak, bár nekem azért normális nevem van, de ha ez lenne a nevem elsüllyednék szégyenemben. Biztos egy életre ezzel szekálnának.
2011. szept. 7. 19:57
Hát ha azt akarod, hogy egész életében csesztessék pláne gyerekként, amikor a legtörékenyebb a lelkivilága akkor csak rajta.
Szerintem belül Te is érzed, hogy egy kissé necces a név.
Nekem a vezetéknevem röhejes szörnyű mit össze fingattak miatta. És ez bizony fájdalmas és benne marad a tüske egy életre az emberben.
Csak azért mert Te poénosnak vagy akármilyennek tartod, nem te fogod leélni az életed ezzel a névvel, neki kell szívnia majd. Miért akarnád megszivatni a saját gyereked? Pláne a mai világban, ahol még pokoliabbak a kiskölykök mint valaha is voltak.
Szerintem vegyél egy nagy levegőt és keress egy normális szép nevet, ne rajta éld ki a különlegességek iránti vágyad.
Gondolkozz el rajta mit mondasz neki ha egyszercsak kérdőre von vagy bőgve megy haza.
2011. szept. 7. 19:58
Kapcsolódó kérdések: