Mit szóltok a katara névhez?
Lehetséges. Talán ezért is volna fontos, hogy megőrizzük nemzeti éntudatunkat, sajátosságainkat, kultúránkat, ezzel együtt gyönyörű anyanyelvünket.
Külföldet majmolni bármilyen időszakban lehet, de hála Istennek, még nem kötelező.
Tudom, hogyan szóltak a kérdéseid: "Mit szóltok a katara névhez? Nektek tettszik? Mit gondoltok róla?" És szintén Te írtad: "A világ minden táján terjednek az egzotikus nevek". A válaszom és véleményem erre (a jelenségre) vonatkozott és nem konkrétan azt írtam, hogy Te "kivégzed" nemzeti sajátosságainkat. Az, hogy milyen nevet akarsz adni (majd) a gyermekednek, magánügy, bár ha már itt feltetted ezt a kérdést, láthatod, hogy a választásod nem okozott átütő sikert, sokan a hangzása miatt (sok "a" betű), mások a névről beugró hasonló hangzású, de egészen más jelentésű (nem éppen pozitív tartalmú) szavak miatt nem kedvelték (lájkolták:), de voltak, akiknek tetszett.
Például Neked. Megtetszett ez a (valószínűleg csak kitalált) ázsiai név és majd a jövőben mellérendelsz egy gyermeket is, legyen. Majd annak idején mondogasd sokszor a vezeték- és keresztnevét is, hogy együtt is jól hangzik-e? Egy rossz választással sok-sok rossz élmény okozhatsz a gyermekednek.
Én úgy gondolom, hogy nem írtam sértőt Rád nézve, de valamiért nagyon magadra vetted. Sajnálom, Te kérdeztél (egy nyílt fórumon) én meg válaszoltam. A direkt "zöld kezes" válaszok nem motiválnak, az nem segít a kérdezőnek, sokkal jobb, ha sokféle véleményből tud leszűrni magának információt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!