Ha valaki elvan adósodva, nincs munkája, mért ilyen lehetőség felé nyúl?
Nekem sincs munkám,és nem is akarok visszamenni a szakmámba dolgozni(vendéglátás),mert nagyon megutáltam,viszont adósságom nincsen. Sőt,én is tanfolyamra fogok járni,ami szintén 200ezer fölött van,ha találok olyan melót,ami mellett el tudom végezni a tanfolyamot,akkor dolgozni is fogok ,de mindenféle ócska munkát nem vállalok el,kibírom még azt a 4-5 hónapot,amíg a tanfolyam tart.Hogy miért? Mert én így akarom,és senkinek semmi köze hozzá,hogy miért akarok tanfolyamot végezni,és miért nem vállálok el helyette akármilyen szar munkát!
26/N
"na ez tök jó. nem is ez a baj amúgy. a másik meg hogy attól sincs közöm hozzá. Na ja nincs mi? És mi van, ha már én is elmennék innen, és az átvészelésig kellene az a majdnem a minimálbért nyalogató adóssága felém. na? az egy hónapi túlélés lenne nekem"
Most sajnáltatni akarod magad? Kérdem én,hát mi tartottunk kést a torkodhoz,hogy adj kölcsön hatvanezret annak az embernek? Majd most rájössz,hogy nem kell adakozni abból,ami nincs!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!