Ha valaki elvan adósodva, nincs munkája, mért ilyen lehetőség felé nyúl?
Nekem a volt barátom volt ilyen... OKJ végzettség - amit ő főiskolaként emlegetett -, lenézte, amit én tanulok (most diplomáztam szín jelessel). Már évekkel ezelőtt szakítottunk, többek közt azért is, mert válogatott, nem akart elfogadni más munkát, csak öltönyöset, de a szakmája nem ilyen. Mellesleg a szakmájában talált volna munkát... Nekem még mindig tartozik pénzzel, és már én érzem magam kellemetlenül, ha pár havonta felhívom, hogy na, mi van...
El nem tudom képzelni, hogy miért nem a logikus lépést választja, aki ilyen helyzetben van... De engem is érdekelne.
egy részről megértem, más részről elítélem ...
nekem is van diplomám, okj-s szakmám, nyelvtudásom, folyamatosan tanulok valami újat, és egy boltban vagyok eladó...néha már tényleg azt gondolom, hogy hülye vagyok, amikor mindenhonnan elutasítanak, de mit tudok tenni? de azért nyomorult érzés, hogy mindent megtesz az ember, hogy jobb munkája lehessen és erre semmi...persze az is igaz, hogy annyi a diplomás, hogy már a legegyszerűbb munkákat is ők végzik...de dolgozni akkor is kell valamit, ha várunk a legjobbra, abból nem lesz kenyér az asztalon. hát neki biztos így is van :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!