Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Most tényleg én vagyok a...

Most tényleg én vagyok a szemét mert nem adok neki kölcsön 10000 Ft-ot? Mamám kért tőlem kölcsön de nem szeretnék adni neki mert állandóan szid, úgy kezel mint egy 5 évest és még van megsértődve hogy nem adok pénzt.

Figyelt kérdés
Olyanokat mond hogy rohadjon ki a fogad ,egyen meg a fene neved és születés napodon stb.Ja és nem vagyok cigányok.
2011. júl. 18. 15:38
1 2 3 4
 21/31 anonim válasza:
Elég szomorú, ha a nagymamád ilyeneket mondd neked...Nem lehet ,hogy valami miatt haragszik rád? Bár ez akkor sem mentség ,hogy így beszéljen veled... Ne adj neki pénzt , hülye lennél...,xp
2011. júl. 22. 12:28
 22/31 anonim ***** válasza:

Ne adj! Nem lábtörlő vagy hanem ember! Ha én mint ismeretlen ember így beszélek veled, adsz nekem pénzt? Nem!

Ő meg a családod része!!! Neki főleg nem szabadna így beszélnie!

De ha nagypof.ájú akarsz lenni, add neki oda, azt' mondd azt neki az ő stílusában, hogy:" költsd el gyógyszerre,

nem kell vissza adni!"

Én 2 forintot nem adnék ilyen embernek aki így beszél velem!

Többet nem fog kérni!

2011. júl. 22. 13:24
 23/31 anonim ***** válasza:

Lehet, hogy Tourette-szindrómás. [link]

"Mama, annyi ezrest adok, ahányszor megpofozhatom minden sértegetéséért, amit fel tudok idézni, és nem kérem vissza." 20 sértés*10ezer = 200 pofon :D

2011. júl. 22. 14:13
 24/31 anonim ***** válasza:
0%
Szép kis család lehettek és még le is írod hogy szidjátok egymást.Gondolom sok gondja van veletek a gyermekvédelmiseknek.Na szép napot!
2011. júl. 23. 10:22
 25/31 A kérdező kommentje:
Nincs gondja és nem én cirkuszolok én nem szidom a szüleim ők szidnak engem.
2011. júl. 23. 11:30
 26/31 A kérdező kommentje:
Egyáltalán nem várom el a tiszta ruhát ,kaját segítek mindenben és nem lógok a szüleim nyakán de egyenlőre tanulok és ez a legfontosabb és kérlek írj több választ ha normálisan nem tudsz válaszolni .
2011. júl. 24. 16:20
 27/31 anonim ***** válasza:

Nem hogy kölcsön adjál, hanem 20 éves létedre fizesd ki, amibe kerülsz.Örülj, hogy a fedél a fejed felett ingyen van.

Nagyon sokan örülnének a te helyzetedben.

2011. júl. 24. 18:01
 28/31 A kérdező kommentje:
Ne kötözködj már állandóan és nem fizetem ki .
2011. júl. 24. 20:22
 29/31 A kérdező kommentje:
1 részt nem tudom kifizetni mert még tanulok és csak úgy jelzem csak az iskola 90000 Ft .
2011. júl. 24. 20:23
 30/31 A kérdező kommentje:
Te kifizetted anyádéknak amibe kerülsz ?Na ügye ..és egy szülő soga nem várja el hogy visszafizesd amit rád költ.
2011. júl. 24. 20:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!