Szerintetek kinek van igaza? Terhes vagyok, depresszios,
munkanelkuli, anyuekkal nem beszelek 3 honapja, mert nem
segitenek
és hol a gyerek apja? meg a jó fizuból eltett megtakarítás? hiszen legalább onnantól elkezdenék spórolni, hogy tervezem a babát
2011. júl. 8. 10:50
22/32 A kérdező kommentje:
nem fogom az egesz eletem elmeselni.eldontendo a kerdesem-igen,beszelnek a szuleimmel vagy nem,nem beszelnek.nem vagyok kivancsi az egyesek okoskodasaira.ezentul meg sem nezem a valaszokat,ha normalisak nem valaszolnak,csak mint alice csodaorszagban,es tarsai.mi kozod az eletemhez?kerdest tettem fol,azert irtam tobbet,mert irtak keves az info.most van info,meg tobb kell,meg tobb kotekedessel.joindulat sehol,az ilyen minek ir?
23/32 A kérdező kommentje:
en foleg erzelmekrol beszelek,nem anyagi dolgokrol.primitiv,hogy csak a penzzel jon par ember
Azt nem értem, hogyha már gyerekkorod óta leírtad a családodat, akkor miért lep meg, hogy nem segítenek? Nem, nem normális dolog, hogy nincs normális kapcsolat közöttetek, de ez eddig is így volt..
30 évesen már tudhatnád, hogy vannak dolgok, amiket nem tudsz megváltoztatni, akkor sem, ha úgy lenne helyénvaló, és ennek megfelelően kellene élned az életedet. Ne számíts a szüleidre, és akkor nem érhet csalódás.
2011. júl. 8. 14:58
Tudom, hogy nehéz, de ne foglalkozz velük, próbálj talpra állni, a szüleidhez pedig állj úgy, ahogy ők hozzád. Majd megbánják a pici születése után.
2011. júl. 8. 20:01
Kedves kérdező!
100%-BAN MEGÉRTELEK!
Az előző válaszolóknak is igazuk van , annyiban, hogy nem kellene szóba állnod a családoddal. De aki nem éli át az nem tudja........
Szeretethiányban felnőni szar dolog. Főleg ha van testvéred, akit szeretnek és nem érted téged miért nem. Ragaszkodsz hozzájuk, mert Ők a családod, ha bajban vannak segited őket, mert azt reméled egyszer csak viszonozzák a szeretetedet. Minél jobban eltaszitanak, te annál inkább próbálsz megfelelni. És mikor bajban vagy nem számithatsz rájuk. Sőt legtöbbször azért kerülsz válságba, mert rajtuk segitettél.
A gyerekvállalás pedig nem mindig a pénzről szól. Vannak anyagi- és vannak érzelmi beállitottságú emberek.
Én sem azért szültem, mert megvolt már mindenem, hanem azért, hogy legyen aki megengedi hogy szeressem. A gyerekemnek mégis többet adok mint akinek tele van a zsebe és ezt minden szempontból lehet érteni.
Ha segithetek szólj. Jogi tanácsra és lelki támaszra gondolok:)
A kisbabádhoz pedig gratulálok!
Kitartás!
2011. júl. 8. 21:37
27/32 A kérdező kommentje:
21:37esnek van empatiaja es gondolkodik es ertelmezi,mit irok.Legtobben kerdeznek vagy mondanak valamit,amit mar irtam es nem is ugy irtam..na ez bosszanto,amikor az ember egy valaszt var,es ilyen ostobak kotekednek helyette.Ha valaki ide ir,akkor ha jot nem tud irni,minek ir rosszat?nincs eleg baja a kerdezonek?nem csak magamra ertem.pl.volt,hogy kismama kerdezte,ehet-e majonezt es jol beolvastak neki meg kigunyoltak,mert mert aggodni vagy mert elovigyazatos.szerintem egyesek itt elik ki magukat
Ezen nem lehet túllépni, csak elviselni! Igyekezz minél jobban. Nem érti ezt meg az az ember, akit "zaklat" az állandó telefonjaival a nagymama, a nagyszülők szeme kincse az unoka, összetartó, jó családban él. Akit nem rúgnak ki, az azt gondolja, azért, mert ő ügyes, okos, az a másik meg nem. Hogy a szerencse is közbeszól a dolgokba, azt nem fogadja el, így minden az ő érdeme... Amíg a baj meg nem történik vkivel, hajlamos azt gondolni, hogy vele nem is fog, mert ő ilyen szuper. Ők adják a bunkó válaszokat... Én tartanám felületesen a kapcsolatot a szüleimmel, mégiscsak a szüleim, és ki tudja, hátha azt a kisbabát mégis megszeretik. (Engem is kb havonta hívnak fel a szüleim, akkor is csak illendőségből, amit mondok, azt meg sem hallják, az unokák sem érdeklik őket, sőt, sajnos anyósékat sem.Beletörődtem, ez van, de nagyon hiányos így az élet.)
2011. júl. 9. 00:35
29/32 A kérdező kommentje:
ugy latom azert vannak ,akik tudjak mirol beszelek:)masok-ha nem tudod magad bele elni a helyzetembe,meg hogy anyad, apad ilyen veled,akkor ne fuzz kommentet hozza!okosat ugysem irnal!
fúúú a szemét főnököd, fúúúúúúú a szemét szüleid, jajj te szegény terhes vagy nincs munkád depressziós vagy.
ilyesmi választ vártál? ha igen, ne tegyél fel ide kérdést, hanem küldd el magadnak ezt a választ e-mailben. nem rúghatnak ki terhesen a jogaid miatt, ne szülj gyereket ELÉG pénz nélkül, ne mások segítségét várd, segíts magadon, ne azt cseszd le aki megírja neked a kemény valóságot cicoma nélkül!
2011. júl. 20. 15:56
Kapcsolódó kérdések: