Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Szerintetek kinek van igaza?...

Szerintetek kinek van igaza? Terhes vagyok, depresszios, munkanelkuli, anyuekkal nem beszelek 3 honapja, mert nem segitenek

Figyelt kérdés
en el sem tudom kepzelni,hogy ne segitsek majd a gyerekemnek ilyenkor.anyu penzt lopott tolem par erve,szijjal vert kb.13eves koromig.most lett elegem beloluk 30 evesen
2011. júl. 7. 15:13
1 2 3 4
 11/32 anonim ***** válasza:
24%
Kérdésre válaszolva: Én nem tartanám velük a kapcsolatot, mert ők csak jogi értelemben család, de pénzt lopni, verni a gyereket és hasonlók nem férnek bele egy normális kapcsolatba. Boldogabb lennél nélkülük!
2011. júl. 7. 15:31
 12/32 A kérdező kommentje:
nem voltam se munkanelkuli,se depresszios.depresszios azert lettem,mert elkuldtek,mar voltam ugyvednel is tanacsert,nem tudnak segiteni,ez hosszu,errol tobbet nem irnek
2011. júl. 7. 15:32
 13/32 anonim ***** válasza:
52%
Édesanyám meghalt, apám soha nem foglalkozott velem, amikor teherbe estem mégse panaszkodtam, hogy nem támogat senki. Olyan embernek szültem, akiben bízhatok, plusz az én anyagi biztonságomat is megteremtettem előtte.
2011. júl. 7. 17:03
 14/32 anonim ***** válasza:
Ha terhes vagy, nem rúghatnak ki.
2011. júl. 7. 17:11
 15/32 A kérdező kommentje:
szoval en vagyok a felelotlen anya,mert kirugtak es emiatt depis is lettem...es ne panaszkodjak..nem szandekoztam.egy kerdest tettem fol.vannak olyan butak,hogy kotekednek,a valasz helyett.kerdesre valasz.ennyi.
2011. júl. 7. 19:28
 16/32 anonim ***** válasza:
57%
te most a szüleidet hibáztatod, mert nem segítenek és nincs pénzed. Kinek akarsz gyereket szülni, a szüleidnek vagy magadnak? Mert ha magadnak akkor ne várd el tőlük, hogy segítsenek.
2011. júl. 7. 19:49
 17/32 A kérdező kommentje:
en csak azt mondtam,el sem tudom kepzelni,ne segitenek AKARKINEK ilyen helyzetben.Testverem csak siman lusta volt dolgozni 4 evig,egyfolytaban vasaroltam neki valamit,mert nekem volt,neki meg nem-igaz az o hibajabol-csak az en sziven tul jo meg erzekeny en sosem leszek ra kepes nemet mondani,aki raszorul...
2011. júl. 7. 20:09
 18/32 A kérdező kommentje:
bele gondoltatok,milyen bunkon irtok-egyesek?olvasd mar el,mit irok,mielott lehordassz...a te anyad is felhantorgatja honapokig,ha kb.4 havonta nala ebedelsz?ha nevnapja stb.van megmondja,hogy pontosan melyik aranyat nezte ki maganak?hogy a szeretetnek a szikrajat se erzed?soha?csak kritizal?nem csak a tamogatasrol irtam.gonosz ember,aki nem erti meg..hanyszor leirtam,hogy volt jo munkahelyem,szoval jol kerestem mikor kiderult,terhes vagyok
2011. júl. 8. 10:36
 19/32 anonim ***** válasza:
52%

Nem rúghattak ki terhesen. Ha mégis megtették, akkor nem jártál utána a jogaidnak, de akkor megint ki a hibás?

A szüleid meg olyanok amilyenek, nem vitatja senki, hogy rosszak veled, de akkor minek mész hozzájuk, minek keresed őket, minek kell neked a segítségük?

2011. júl. 8. 10:47
 20/32 anonim ***** válasza:

halihó, kedves kérdező, légyszi írd már le, hogy rúghattak ki terhesen? mert NEM lehet!

vagy ha valahogy mégis kibulizták, akkor elég gáz munkahely lehetett, nem pedig jó munkahely, ahogy írod

amúgy meg az igazság, vagy az őszinteség, ami mi itt látunk pár mondatból, az nem egyenlő a bunkósággal

lehet, hogy az anyád egy szemét, de gondolj már a gyerekedre, és lépj túl ezen marha gyorsan!! ezzel neki is ártasz

2011. júl. 8. 10:49
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!