Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Hányan nem ismerik az édesapju...

Hányan nem ismerik az édesapjukat?

Figyelt kérdés
Én sose láttam még csak fényképen se... most vagyok 16 és csak kíváncsi lennék, hogy hányan járnak hasonló cipőben...
2011. jún. 9. 19:30
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Én is 16 vagyok és jogod van megkeresni, de nem ajánlanám 18 éves korodig, mert elperelhet vagy bármi...
2011. nov. 19. 23:56
 12/14 anonim ***** válasza:
Én az anyámat nem ismerem.
2012. jan. 4. 08:16
 13/14 anonim ***** válasza:

A legjobb barátnőm sem ismeri. Elhagyta az anyját mikor kiderült, hogy terhes. Sok legenda keringett arról, hogy miért is tette. Egyes családtagok szerint az anyja részegessége miatt meg hogy terhesen sem állt le a dohányzással, mások szerint azért, mert nem volt biztos, hogy ki az apja...

Szerintem egyébként az alkoholizmus miatt. A barátnőm anyja egyik munkatársa az apa. Egyszer találkozott vele, de a szemébe letagadta, hogy ő lenne az apja. Ez barátnőmben nagyon megmaradt, soha többet nem érdeklődött az apja felől...

24/N

2012. jan. 4. 09:44
 14/14 anonim ***** válasza:
Én 6 éves korom óta, 20 éve nem láttam, külföldön él. Néha írok neki levelet, nagy ritkán válaszol valamit, akkor is kb. az időjárásról.
2012. jan. 4. 14:31
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!