Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » A nővérem egyszerűen elviselhe...

A nővérem egyszerűen elviselhetetlen mit tegyek ha a anyáskodik felettem és folyamatosan beszólogat?

Figyelt kérdés
Van egy nővérem aki mindenből kitűnő minden évben,én meg nem is vagyok jó tanuló de nem is rossz! És mindennap anyáskodik felettem beszólogat, és úgy tesz mit ha egy egy éves gyerek lennék!Pedig 12-vagyok. Egy évvel és egy hónappal idősebb nálam.
2011. jún. 5. 19:39
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ja bocs h azt írtam csajozásban mikor azt se tudom fiú vagy e vagy lány. Meg talán 12 évesen korai elkezdeni. Bár kitudja, manapság már.
2011. jún. 10. 17:50
 12/14 A kérdező kommentje:
Lány vagyok és ő is . Erre nem is gondoltam !! Köszönöm
2011. jún. 10. 18:19
 13/14 anonim ***** válasza:
Ebben az esetben még várj 2 évet, aztán lepipálhatod fiúzás terén :D addig kezdj el vmit v keress amiben ügyes vagy és dicsekedj vele
2011. jún. 10. 18:46
 14/14 A kérdező kommentje:
Meglesz!!És már meg is van !!
2011. jún. 10. 19:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!