Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mért nem nics hozzám egy jó...

Mért nem nics hozzám egy jó szava se?

Figyelt kérdés

Az van hogy anyám állandóan kiakaszt mert sose dicsér bármit csinálok mindig azt mondja hogy ezt elisvárom... tegnap is mondtam neki hogy 3 főtantárgyból 5-ös leszek évvégén és elkezdi nekem hogy a jókat könnyü felsorolni mondjam a rosszakat szerintetek mért nem képes anyit mondani hogy ügyes vagy? meg egysezr kiírtam facera hogy k*rva kémia kb egy hónapja és állandóan azzal jön hogy ilyen trágároknak egy rossz iskola veló nem ez amikor 5 -4 tanuló vagyok. Annyira iritál hogy a saját anyám nem képes megdicsérni nagyon rossz. Tegnap elimondtam neki de csak röhögött és már sírtam is hogy hagasson végig de a de csak röhögött tovább... milyen szülő az ilyen?? mért csinálja ezt??? :(:(

köszi 14/l

2011. máj. 25. 14:59
1 2
 11/12 A kérdező kommentje:
köszönöm :) hát remélem is...
2011. máj. 27. 23:34
 12/12 anonim ***** válasza:
Sajnos az én anyám is ilyen de ez van
2011. jún. 4. 17:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!