Nem birják már az idegeim. Mit csináljak?
Nekem is van családom és a tesomnak is.együtt élünk a szüleink házában.de már elviselhetetlenek.a 4 éves lányuk iszonyat mennyire neveletlen és hogy ennyi idosen amiket csinál...!!!
Számlákat alig akarják fizetni,mindent nekem kell.a gyerekeim nem tudnak kimenni játszani sem amikor ök itthon vannak.már kiakasztoak ettol a bezátsàgtol a gyerekeim.ők se birják igy és én sem.az idegeim már lassan felmondják igy a szolgálatot.Teljesen leélték a hàzat amig nem laktam itt,felujitani nem hagyja,eladni meg nem tudom ebben az állapotban!albérletre 3 gyerekkel meg nincs lehetőségem.nem birom tovább!mit csináljak?tudnátok tanácsot adni?ha volt/van vki hasonló helyzetben mit tenne/tesz?
Nem várom,hogy mindent ö fizessen ha már mi is itt lakunk,de azért lehetne benne annyi,hogy a rájuk eső részét a szàmláknak ő fizeti!de nem teszi,nekem meg muszáj a gyerekek miatt!!!
Igazàbol tudok rola vmit ami "hazavàgná",de félek,hogy mi huznánk a rövidebbet és minket is lecsuknának miatta(legföképp mert tudom mit tett,de nem szoltam)!sok balhéja volt és ezért már nem hinném,hogy csak birsàg járna,de azt se akarom,hogy a családfőt elveszitsèk(tesom melozik egyedü,a felesègének nincs munkája).
Nem tudom már mi lenne a legjobb.ügyvédhez biztos,hogy menni fogok!

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!