Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Egy önsajnáltató, bántalmazó,...

Egy önsajnáltató, bántalmazó, soviniszta pasinak mivel lehet a lelkére hatni?

Figyelt kérdés

Annyira fáj, hogy apám fel sem fogja mennyire bántalmazó személyiség, és azt se, mennyi 30 éve nem gyógyuló sebet okozott. Hisztis is, meg úgy van vele neki több joga van általában mint másoknak. Gyerekkorom szörnyű emlékeinek egyik főszereplője.

sok éve nem láttam, most beteg lettem emiatt megint találkoztunk, de rosszul esik az, amennyire nem is érzékeli mennyi embert tett tönkre. Van tesóm aki vele él akivel szeretném tartani a kapcsolatot, de apám elmebaja miatt, ő nem életképes apu nélkül, mindig együtt vannak, még amikor osztálykirándulás volt akkor is ment.

2011. ápr. 11. 10:29
1 2 3
 11/26 A kérdező kommentje:
A kérdésem az az volt, hogy hogy tudnám a húgommal tartani a kapcsolatot, aki függ az apjától de én meg nem akarom az apámmal tartani a kapcsolatot.
2011. ápr. 11. 12:26
 12/26 A kérdező kommentje:

voltam szakembernél, akik intézményileg is traumatizáltak, a legdurvább dolgokat én se írom le.

a poszttraumás stressz zavaromat, mindenféle másnak nézték és az is ártott.

2011. ápr. 11. 12:28
 13/26 anonim ***** válasza:

A kérdésem az az volt, hogy hogy tudnám a húgommal tartani a kapcsolatot, aki függ az apjától de én meg nem akarom az apámmal tartani a kapcsolatot.

Hogy hogyan?Mondjuk megbeszéltek egy találkozó helyet ahol mindig talákoztok!Ha nem akarsz az apáddal beszélni akkor nem mész oda,ilyen egyszerü!

Gondolom nem megy mindenhova testvéred után?

Nem értem ezen mi olyan bonyolult??Miért ne tudnátok találkozni?

Amúgy mennyi idős vagy?És a testvéred?

2011. ápr. 11. 12:33
 14/26 A kérdező kommentje:
Másik városban vagyunk, oda megy mindig a tesómmal, életében nem volt még távol az apjától, ha az amit leírsz müködne akkor nem is tettem volna fel a kérdést.
2011. ápr. 11. 12:35
 15/26 A kérdező kommentje:
Itt a kor az lényegtelen, mivel szimbiózisban élő emberekről van szó, akik 2 napot nem voltak még külön egymástól.
2011. ápr. 11. 12:36
 16/26 anonim ***** válasza:

Itt a kor az lényegtelen, mivel szimbiózisban élő emberekről van szó, akik 2 napot nem voltak még külön egymástól.

Akkor passz!Akkor arra találjatok megoldást hogy hogyan tudnád a testvéredet kirombattani apukád mellől!Azt meg viszont nektek kell kiokoskodni!Mivel nem tudjuk hogy milyenek a körülmények,milyen messze laktok egymástól és ilyenek!Azért a testvéred korát el árulahtnád,mert nem mindegy az sem.

2011. ápr. 11. 12:42
 17/26 A kérdező kommentje:
Akinek felmerülnek olyan dolgok, hogy leülni és megbeszélni vagy, olyan dolgok amik normálisan működnek, annak fix, hogy nem volt annyira szar helyzete, és igaz nekem olyan emberek tapasztalata kéne akik ismernek hasonló embereket, de eddig nagyon nagyon ritkán sikerült, pedig sok helyen laktam sok embert megismertem.
2011. ápr. 11. 12:43
 18/26 anonim ***** válasza:

Plussz még azt is elárulhatnád hogy miért élnek így ahogy?

Apukád beteg azért?Vagy csak egyszerüen így alakult?

Ha beteg és azért nem tudja magára hagyni,akkor miért nem talákoztok este amikor már elalutt?

2011. ápr. 11. 12:44
 19/26 A kérdező kommentje:

Nem beteg, lelkileg vannak totálisan kész.

Tesómat nem kell kirobbantani, nem is lehet és boldog, jól el van apámmal dolgozik, jól elvannak. Egyedül életképtelen, még vonaton se ült egyedül soha.

2011. ápr. 11. 12:51
 20/26 anonim válasza:
semmivel
2011. ápr. 13. 12:20
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!